نگاش کردی؟دوبلش چجوریاس
BANG & OLUFSEN
این بلندگوی اکتیو با توان ۸۲۰۰ وات و ۱۸ عدد درایور صوتی در هر بلندگو، شاهکار مهندسی صوت و طراحی صنعتی است که به پاس بزرگداشت نودمین سال فعالیت بنگ اند الفسن تولید می شود. هر بلندگو وزنی برابر با ۱۳۷ کیلوگرم دارد و با نرم افزاری که بر روی موبایل خود نصب می کنید، می توانید تنظیمات بلندگو از جمله زاویه پرتاب صدا را از ۹۰ درجه تا ۳۶۰ درجه تعیین کنید!
![]()
این یک پیپ نیست
اینجا خاک اجداد منه ایران من
داره هروز بازم میشه ویرانه تر
چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ستاره ای نداری توی شبهات آره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعشق را کنار تیرک راهبند تازیانه میزنند
![]()
همه چیز میکنن شادو شنگول میشن من گریه میکنم![]()
نسیم وصل همایون رو برات نفرستاد جوکر ؟؟
در حال حاضر 552 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 552 مهمان ها)