نوشته اصلی توسط hesamz واقعا یکی از خاص ترین فیلم های سینمایی آره..من فیلمی رو بیشتر از یه بار نمی بینم به جز چن تا .. اینم از اوناس که به زودی دوباره می بینم
hesamz
نوشته اصلی توسط mali68 دونه دونه پاکش میکنم بلکه قشنگه نا نیز دوستانو میبینیم خوب میشیمبه سینام بگو بیاد حیف نیست ؟ همیشه خوب باشی سینا کارای معدن یه کم طول می کشه اگه اوکی شه میاد
نوشته اصلی توسط Rasool24 خداییش 22 سال از عمرم تو جاهلیت بودم این همه فیلم شاخ میشستم اخراجی ها و رسوایی میدیدم بیخود نیست هرچیو میبینی کف و خون قاطی میکنی پس یه چند وقت گه میگی حیف این چند وقتم تو جاهلیت بودم با وحود این شاهکارا تارانتینو میدیدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid این جمله رو اصن از یاد برده بودم :) این فراموشی با اختلاف... بگم باید هی ادامه بدیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بیخود نیست هرچیو میبینی کف و خون قاطی میکنی پس یه چند وقت گه میگی حیف این چند وقتم تو جاهلیت بودم با وحود این شاهکارا تارانتینو میدیدم پالپ فیکشن حسابش سواس
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط AkbaR حیف نیست ؟ همیشه خوب باشی سینا کارای معدن یه کم طول می کشه اگه اوکی شه میاد حالا خدایی تهش چی میشه شرط میبندم خودتم تا تهش ندیدی یه وقت خرپول نشه بره اونور با شاهین و نامجو فیت بدن
نوشته اصلی توسط Rasool24 خداییش 22 سال از عمرم تو جاهلیت بودم این همه فیلم شاخ میشستم اخراجی ها و رسوایی میدیدم الان هم وقت خودت رو داری با فیلم های تخیلی و ... پر میکنی اگه میخوای فیلم ببینی فقط فقط برادران کوئن ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط AkbaR این فراموشی با اختلاف... بگم باید هی ادامه بدیم
نوشته اصلی توسط mali68 حالا خدایی تهش چی میشه شرط میبندم خودتم تا تهش ندیدی یه وقت خرپول نشه بره اونور با شاهین و نامجو فیت بدن تهش یه نامه می نویسه خانومش کف و خون قاطی می کنه خیلی چرت هر چی می کشیم از دست این نامجوی کصافطه
نوشته اصلی توسط Rasool24 پالپ فیکشن حسابش سواس سر چی؟؟ بهم ریختن توالی زمان تو تدوین؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن