Checking your browser before accessing musicbaran122.org.
This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.
Please allow up to 5 seconds…
Checking your browser before accessing musicbaran122.org.
This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.
Please allow up to 5 seconds…
. چاوشی درباره دوستی و همکاری با بهروز صفاریان می گوید: شاید تنها کسی که حال این روزهای من را متوجه می شود بهروز باشد. برای همین هم است که با او بیشتر از دیگران وقت می گذارم و کار می کنم. ما قبل از اینکه با هم کار کنیم، با هم دوست خیلی صمیمی هستیم. این دوستی به چند سال پیش بر می گردد ولی هیچ وقت فرصت نشده بود با هم همکاری کنیم. حتی طی دوستی که داشتیم هرگز فرصت نشده بود باهم راجع به ترانه و تنظیم و تکنیک در موسیقی حرف بزنیم. اما یک روز طی یک صحبت تلفنی که طبق عادت همیشگي مان بود، از من خواست تا با او به استودیو اش بروم .
آنجا تازه شروع به صحبت کردیم و از خواسته های ذهنی امان در موسیقی حرف زدیم و به نکات مشترکی برخوردیم. فضایی که هر یک از ما کار می کنیم واقعا شبیه به یکدیگر نیست ولی قرار را بر این گذاشتیم که با هم همکاری کنیم. چون من بهروز صفاریان را استاد خودم می دانم و شدیدا به او و کارش، هوش و سلیقه اش در تنظیم اعتقاد دارم .
من در فضای تکنیکال همیشه از او یاد می گیرم. تنظیم کارهای آلبوم بعدی ام را به او سپردم و او هم بدون هیچ چشمداشتی ، به راحتی هر آنچه در توان داشت و بلد بود را در اختیار من قرار داد.
این آدم به قدرى مناعت طبع دارد که تمام داشته هایش را بی چون و چرا در اختیار من قرار داد. یکی از خصلت هایی که موجب شد واقعا او را دوست داشته باشم و با او همکاری کنم، همین خصلت بود. بهروز خیلی فراتر از این چیزهایی است که همه فکر می کنند. اگر الان مدتی است که کاری نمی کند به این دلیل است که شديدا ایده آلیست است ولی به زودی اتفاقات خوبی برای او رقم خواهد خورد.
چه نوشابه ای واسه بهروز باز کرده
در گذشته خیلی اتفاقات برایم افتاد و بسیاری از قطعاتم که هنوز به صورت ماکت بودند، به هر دلیلی منتشر شدند. گاهی تصمیم می گیرم آنها را بازسازی و تنظیم کنم ولی بعد که فکر می کنم می بینم آن کارها عمر مفید خودشان را کرده اند و دیگری فایده ای ندارد این کار!
کفتر چاهی هم پر
من با دو آینه رویارو تکرار بیهوده خویشم
آغاز قصه به پایان بر بشکن مرا و مرا بشکن...
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
او می گوید: جدیدا ترانه سرایان جوانی را به تیم کاری اضافه کرده ام. یکی از حساسیت هایم همیشه شعر بوده و ترانه هایی را انتخاب می کنم که حرف دلم را بزنند.
شاید منظورش از جوان حسین غیاثی و میثم یوسفیه
اینا که اندازه خر خانی سن دارن
از فالکائو رسیدیم به قرضی چیچاریتو
دیوث پاشو بیا رئال اون موناکو چی داره
پس از این بازی خبرنگاران بیش از پنج دقیقه منتظر سرمربی پرسپولیس بودند که بعدا مشخص شد علی دایی به شکرانه این پیروزی مشغول عبادت بوده است.
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)