اشترم من بی گناهم
نوشته اصلی توسط Sajjad این روش چجوریه ؟ شاسکول بازی در نیار بوت کن رو فلش بهترین روشه
نوشته اصلی توسط Chavosh شاسکول بازی در نیار بوت کن رو فلش بهترین روشه سیستمم واسه 5 سال پیشه . بوت فلش نداره
نوشته اصلی توسط Sajjad سیستمم واسه 5 سال پیشه . بوت فلش نداره یعنی چی من سیستمی که مال 14 سال پیشه بوت نصب کردم بعد 5 سال پیش نمیشه جک گفتی باز
نوشته اصلی توسط Sajjad این روش چجوریه ؟ power iso رو نصب میکنی یه درایو مجازی عینه دی وی دی رام برات درست میکنه. فایل ایزو رو از داخل برنامه وارد میکنی به درایو اونم برات بازش میکنه.انگار دی وی دی گذاشتی توی کامپیوتر
نوشته اصلی توسط Chavosh یعنی چی من سیستمی که مال 14 سال پیشه بوت نصب کردم بعد 5 سال پیش نمیشه جک گفتی باز تو قسمت تنظیمات بوت که میرم ، فقط فلاپی و دی وی دی رام میاره
نوشته اصلی توسط Sajjad سیستمم واسه 5 سال پیشه . بوت فلش نداره 5 سال پیش مگه عهد حجره که نداشته باشه
D.SOL
اووووووووووووووووووووو اینکه قدیمی شد دیشب دیدمش
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوستان اینو دیدین؟ سعیده پورمحمد کیه؟ یه چاوشیسته تو فیس و گروه چاوشی هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 322 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 322 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن