به دستور اشترم کبیر استفاده از هرگونه الفاظ رکیک به شدت ممنوع است و با مجرمین به شدت برخورد میشود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خبر تولد نوزادی با دوسر در بنگلادش هزاران نفر از مردم را به مقابل بیمارستان کشاند.
پدر این نوزاد دختر میگوید بعد از دیدن فرزندش به شدت جا خورده اما خدا را شکر میکند که
مادر و کودک سالم هستند: "او دو سر کامل دارد، با دو دهان شیر میخورد و با دو بینی نفس میکشد.
" تولد نوزاد با دو سر پدیدهای نادر است و در هر صد هزار تولد یک بار اتفاق میافتد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
دختر های مجمع تو این موارد بیشتر می دونن یه کمکی به ما کنید یه شامپو خوب برای موهای چرب و بی حالت من معرفی کنید
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و ...
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
دیوث شامپو یا صابون بزنی هیچ فرقی نداره بیخودی هزینه نکن
من خودم nivea pure impact میزنم راضیم.
در حال حاضر 824 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 824 مهمان ها)