نوشته اصلی توسط Rasoulh111 گرون حساب نکردی طرف خطر هست نه سرکرده داعش تو 200 بده من خودم دیگه نمیام
نوشته اصلی توسط KHATAR محمود عباس عکسشو بذار دلم براش تنگ شده خاک رفته بود تو چشش ببین میتونی یه کاری کنی تا 1 ماه بن شیم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط KHATAR مردک همه شاهدن من مثله ادم داشتم کارمو میکردم تو اومدی نقله اون موسن دیوثو نشون دادی و بحثو باز کردی یعنی هرکی بیاد باها حرف درست حسابی بزنه تو باید شروع کنی دری وری بگی؟من فقط ی یاد اوری بهت نشون دادم
نوشته اصلی توسط Amir چقدر می تونی بدی ؟؟ خودش با 200 میگه نمیام تو به چقدر راضی هستی
نوشته اصلی توسط KHATAR از من که قانونی بود خودش ردیف شد ولی اگه کرکی هستی بازم کرکش کن زحمت کشیدی اکتیو شده دانلود کرده بودم اخه
ویرایش توسط Herzeleid : 11-16-2015 در ساعت 01:30 AM
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 پس زر نزن الدنگ مرتیکه تو غلط میکنی حرفی که خطاب به تو نیستو نقل میگیری.گمشو
نوشته اصلی توسط Milad16+ ببین میتونی یه کاری کنی تا 1 ماه بن شیم دیوث دارم میگم محمود عباس.نگفتم کریستی مک که
نوشته اصلی توسط Amir رَم کرده بودین دیگه همتون رم چیه مردک وقتی گرگی مثل خطر رو ول میدی همین میشه دیگه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی هرکی بیاد باها حرف درست حسابی بزنه تو باید شروع کنی دری وری بگی؟من فقط ی یاد اوری بهت نشون دادم تو غلط میکنی یاداوری میکنی
نوشته اصلی توسط KHATAR مرتیکه تو غلط میکنی حرفی که خطاب به تو نیستو نقل میگیری.گمشو من مسئول امر به معروف و نهی از منکر سایت هستم خودت گمشو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 361 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 361 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن