نوشته اصلی توسط MaMaTiR خدایا اینو محو کن داشته فکر میکرده بره امریکا چه چیزایی که پیدا نمیکنه.....
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH از سایفون بهتر هم هس؟ والا من فقط همین سایفونو تست کردم و استفاده کردم راضیم.بعضیا هم فری گیت استفاده میکنند.ولی سایفون بهتره.
نوشته اصلی توسط Milad16+ امشب میگوشم اگه میخوای برات کانورت کنم و آپ کنم منظورم اینه که تعارف نکن
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH اگه میخوای برات کانورت کنم و آپ کنم منظورم اینه که تعارف نکن گذاشتم واسه دانلود
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط KHATAR والا من فقط همین سایفونو تست کردم و استفاده کردم راضیم.بعضیا هم فری گیت استفاده میکنند.ولی سایفون بهتره. با فری و تور و هات اسپات آشنام بهتر از این 3 تا سایفونه گفتم شما آپدیتری شاید بهترش اومده باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Milad16+ گذاشتم واسه دانلود
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH با فری و تور و هات اسپات آشنام بهتر از این 3 تا سایفونه گفتم شما آپدیتری شاید بهترش اومده باشه نه والا من فقط اینارو زدم استفاده نکردم ولی هیچ چیز،Secure Line *** اوست نمیشه. من 7 روز تریالشو استفاده کردم لامصب 1% هم افت سرعت نداشت لایسنسش قبلا تک و توک بود الان عمرا پیدا نمیشه
نوشته اصلی توسط Chavosh شیمبلی جالب است بدانید او نیز از خطه شمال است کجای شمال ؟ مهم نیست از اون بالاست احتمالا در این ساعت در حال لاک زدن است تا برای دانلود اماده شود
نوشته اصلی توسط KHATAR دیوث منو هی بن میکنه تو عینه بز نگاه میکنی حرفیم نمیزنی چه تیمیه میلاد بک اپت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 331 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 331 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن