مملی من منتظر این تیترم ها
شالیزار اثری از ممر فیت چاوشی
مملی من منتظر این تیترم ها
شالیزار اثری از ممر فیت چاوشی
من از شب ها ی تاریک ِ بدون ماه می ترسم
نه از شیر و پلنگ ، ازاین همه روباه می ترسم !
مرا از جنگ رو در روی ، درمیدان گریزی نیست
ولی ازدوستانِ آب زیر کاه ، می ترسم !
من از صد دشمن دانایِ لا مذهب نمی ترسم
ولی از زاهدِ بی عقلِ ناآگاه ، می ترسم !
پی گم گشته ام در چاه نادانی ، نمی گردم ...
اصولأ من نمی دانم چرا از چاه ، می ترسم !
اگرچه راه دشوار است و مقصد ناپدید ، اما ...
نه از سختی ره ، از سستی همراه ، می ترسم !
من از تهدیدهای ضمنیِ ظالم ، نمی ترسم !
من از نفرینِ یک مظلوم ... از یک آه ... می ترسم
من از عمامه و تسبیح و تاج و مسند شاهی ،
اگر افتد به دست آدمِ خودخواه ، می ترسم !
مرا از داریوش و کوروش و این جمله باکی نیست !
من از قداره بندان مریدِ شاه ، می ترسم !
نمی ترسم ز درگاه خدای مهربان ، اما ...
ز برخی از طرفداران این درگاه می ترسم !
خدای من نمی دانم چرا از تو نمی ترسم
ولی از این برادرهای حزب الله می ترسم
چو " کیوان " بر مدار خویش می گردم ، ولی گاهی
از این سنگ شهابِ ابله گمراه می ترسم ...
//// از این سنگ شهاب و حاجی گمراه می ترسم ...
کیوان هاشمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول من جای تو بودم سینگ اوت می کردم یه هفته هم میگفتم امیر بنم کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 114 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 114 مهمان ها)