رو یکی دیگه هم دارم کار میکنم امشب بذارم البته ترکای هیت تر.
رو یکی دیگه هم دارم کار میکنم امشب بذارم البته ترکای هیت تر.
تایمش زیاد نباشه. حوصله ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
یه میکس از شجریان و ناظری بزار
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ساقی به نیازی رندان که می بده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خطبه های نماز جمعه این هفته کرج: جهانیان در اربیعن حسینی مبهوت عظمت اسلام شدند و لرزه برجان استکبار جهانی و مخالفان اسلام افتاد :│
وی افزود: دانشجویان وظیفه خطیری برعهده دارند که علاوه بر علم آموزی باید تبعیت از امور اسلامی را جدی بگیرند.
امام جمعه کرج تاکید کرد: مسئولان و اساتید باید در دانشگاه ها به دانشجویان انقلابی توجه لازم را داشته باشند
و اگر دانشجوی انقلابی مورد بی مهری قرار گرفت، شخصا رسیدگی خواهم کرد.
تو که هستی ای معلون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغوش رو در حده یه مبتدی ریمیکس کردم کاورشو بزنم تاپیکو میزنم
اشترم دیوث اینو اشنانتیون بذار رو سایت نارفیق
در حال حاضر 349 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 349 مهمان ها)