رو یکی دیگه هم دارم کار میکنم امشب بذارم البته ترکای هیت تر.
رو یکی دیگه هم دارم کار میکنم امشب بذارم البته ترکای هیت تر.
تایمش زیاد نباشه. حوصله ندارم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
یه میکس از شجریان و ناظری بزار![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ساقی به نیازی رندان که می بده ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
خطبه های نماز جمعه این هفته کرج: جهانیان در اربیعن حسینی مبهوت عظمت اسلام شدند و لرزه برجان استکبار جهانی و مخالفان اسلام افتاد :│
وی افزود: دانشجویان وظیفه خطیری برعهده دارند که علاوه بر علم آموزی باید تبعیت از امور اسلامی را جدی بگیرند.
امام جمعه کرج تاکید کرد: مسئولان و اساتید باید در دانشگاه ها به دانشجویان انقلابی توجه لازم را داشته باشند
و اگر دانشجوی انقلابی مورد بی مهری قرار گرفت، شخصا رسیدگی خواهم کرد.
تو که هستی ای معلون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
اغوش رو در حده یه مبتدی ریمیکس کردم کاورشو بزنم تاپیکو میزنم
اشترم دیوث اینو اشنانتیون بذار رو سایت نارفیق![]()
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)