نوشته اصلی توسط AkbaR چی می گی ببخشید چیه می گم که خوشحالی داشت این اتفاق که 2030 آهنگو پخش کرده آیا ؟ اره واسه من خوشالی داشت که گفتم نمیدونم چرا شما بی احساسید
نوشته اصلی توسط shimaa اره واسه من خوشالی داشت که گفتم نمیدونم چرا شما بی احساسید
نوشته اصلی توسط AkbaR
نوشته اصلی توسط Amir میگن پیامبر قبل از جنگ همسرانش رو جمع می کرده راجب به جنگ میپرسیده هر کاری میگفتن برعکسشو انجام میداده دیوث ازت تشکر کردم یه ابراز احساسی،چیزی.....
نوشته اصلی توسط Amir سلام گرگ بی طمع نیست نه خداییش هدفی ندارم.فقط بخاطره اینکه زدی رو سایت ازت تشکر کردم
نوشته اصلی توسط Amir میگن پیامبر قبل از جنگ همسرانش رو جمع می کرده راجب به جنگ میپرسیده هر کاری میگفتن برعکسشو انجام میداده تو بودی مگه ؟؟
به پاس قدردانی از امیر آواتارتو عوض کن
نوشته اصلی توسط AkbaR به پاس قدردانی از امیر آواتارتو عوض کن با اینکه خیلی خیلی خیلی سختمه که از این جیگر دل بکنم ولی اگه الان بگه عوض کن میکنم
نوشته اصلی توسط shimaa اها . نمیدونم یه تیکه اخر خبر در مورد دانشگاه و اینا بود در مورد روز دانشجو رفته بود کوی دانشگاه گزارش میگرفت رفتن خوابگاه یه پسره اهنگ کجایی محسن خوند البته با صدایی شخمی بعدش اهنگ محسنو پخش کردن نیمه دوم اهنگ رو
بعدشم دیوث تو چرا این وسط تز میدی و منو تو عمل انجام شده قرار میدی اخه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 850 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 850 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن