محسن هم میگه شاد نیست به این منظوره که مث یه شاخه دپ نیست. همشون اهنگ عروسی نیست که
دل رسوای تو ، من رسوای دل
گر چه به خاک و خون کشیدی مرا
روزی که دیدی مرا
بازا که در شام غمت صبح امیدی مرا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
"پال رایان"، رییس مجلس نمایندگان امریکا از حزب جمهوریخواه روز سهشنبه (۸ دسامبر-۱۷ آذر) در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به درخواست "دانلد ترامپ" مبنی بر تعلیق ورود مسلمانان به ایالات متحده واکنش نشان داد.
آقای رایان ۴۵ ساله که از مهرماه امسال به ریاست مجلس نمایندگان امریکا رسیده، در بیانیهی خود گفت: «آزادی مذهب، یک اصل اساسی قانون اساسی امریکا و یک اصل بنیادی این کشور است. من در حالت عادی، قصد نداشتم در خصوص آنچه در کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا میگذرد، اظهارنظر کنم؛ اما امروز را یک استثنا در نظر میگیرم.»
او سپس در قامت یکی از رهبران جمهوریخواهان و جریان محافظهکار امریکا افزود: «این، محافظهکاری نیست. آنچه دیروز گفته شد، چیزی نیست که حزب جمهوریخواه از آن دفاع کند. و از آن مهمتر، چیزی نیست که این کشور در کنار آن بایستد.»
رایان اضافه کرد: «نه تنها، مسلمانان زیادی در حال خدمت در نیروهای مسلح ما برای کشور جان خود را از دست دادند، که مسلمانانی همینجا در همین مجلس، مشغول به کار هستند و از قانون اساسی دفاع و حمایت میکنند.»
وی ادامه داد: «شماری از بهترین و بزرگترین متحدان ما در مبارزه با تروریسم اسلامی رادیکال، مسلمانانی هستند که اکثریت بزرگ و قریب به اتفاق آنها خواهان صلح هستند و به کثرتگرایی، آزادی، حقوق فردی، و دموکراسی باور دارند.»
در حال حاضر 807 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 807 مهمان ها)