بازم اگه حرفام حوصله تُ سر برد
هنوز سحر نشده هوای رفتن کن...
![]()
بازم اگه حرفام حوصله تُ سر برد
هنوز سحر نشده هوای رفتن کن...
![]()
این که دوسم نداشتی، برام اهمیت نداشت
فقط دلم می خواست یه روز، تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من، به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو، بدوز روی شونه هات...
![]()
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی
اما نمیدونی هر لحظه اینجایی ...
به نای نی لبکم درد مبهمی دارم
دلم خوش است نفس می کشم غمی دارم
شبان ساده ی ایلم , مرا میازاری
تو را عزیزتر از چشم خویش می دارم
عروس وسوسه های بزرگ , کاری کن
غمی به قدمت تاریخ آدمی دارم !
اگر چه دست دلم را کسی حنا نگرفت
کنار چشم تو , امید مرهمی دارم
عزیز , گریه ی من از سر تظاهر نیست
هنوز گوشه ی این دل , محرمی دارم
نگو که شکوه به عیسای عشق خواهم برد
که من برای خود ای دوست , مریمی دارم !
بپرس از رمه هایم بپرس با یادت
به سوز نی لبک خود چه عالمی دارم ... !
سیدمحمدعلی رضازاده
![]()
سحر قریشی رفته با امید علومی نامرد کرده ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرسنجی mtyop10 رو اعلام کرد رشید پور از موزن گف که با اختلاف اول شده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان حال ندارم صب میدم شیر کنی الی دیوث ..
خود موزن هم شیر کرد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
باید دیدنی باشه.میدونین که..![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)