بچه ها کد پیشواز کجایی برای همراه اول چنده؟
من در افتاده ام از پا ، دگر ای همسفران
ببُرید از من و تنها بگذارید مرا ..
سرنوشت من و دل بی سر و سامانی بود
به قضا و قدَر اینجا بگذارید مرا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت محمد(ص) گفتندهرکس پایان صفر رامژده دهد بهشت بر او واجب است
شرمنده دوستان ما رفتیم بهشت!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
متن سوال: سلام ورحمت الله تعالی برشما مجاهد فی سبیل الله..الله تعالی ازشماراضی باشد؛ان شاالله...
یه سوال داشتم،خواستم بدونم حکم استفاده ازلباس به رنگ"قرمز"برای زن چیه؟آیا حرامه که دختریا زن مسلمان،لباس به رنگ قرمزرودرمجامع عمومی،مثل:بازار،یا مجالس دیگه،که نامحرم درآن حضوردارند،استفاده کنه؟
یا جامعتربپرسم،چه رنگ لباسهایی برای زنان حرامه،که درجلوی نامحرم استفاده کنه؟
ممنون
پاسخ:
عليكم السلام ورحمه الله وبركاته
لباس قرمز يا هر لباسي كه داراي رنگ روشن مي باشند جزو زينت زن هستند بطور خلاصه هر لباسي كه جلب توجه كند زينت هستند و ظاهر كردن هر نوع زينت اعم از لباس ، طلا وو. براي نا محرم حرام مي باشد
باشد که رستگار شوید ...
ویرایش توسط Pacino : 12-12-2015 در ساعت 06:20 PM
تو رو از دور دلم دید اما نمی دونست چه سرابی دیده
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
در حال حاضر 477 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 477 مهمان ها)