و در مورد دیوث بودن جناب مدیر هم که قبلاً گفتم و جای حرفی باقی نمیمونه . یه همچین پُستی اگه من زده بودم در کسری از ثانیه پاک میشد
میخوام چیزی نگم ولی همش از گذشته میگن ...
سکوت و دیگر هیچ
و در مورد دیوث بودن جناب مدیر هم که قبلاً گفتم و جای حرفی باقی نمیمونه . یه همچین پُستی اگه من زده بودم در کسری از ثانیه پاک میشد
میخوام چیزی نگم ولی همش از گذشته میگن ...
سکوت و دیگر هیچ
از تنها کسایی که میخواستم عذرخواهی کنم ملی و مینا بودن . حتی میخواستم حضوری ببینمشون و عذر خواهی کنم ولی روم نشد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بگو میخواستم برات کاری انجام بدم . خوشبختانه خدا رحم کرد و خودتو نشون دادی حالا هم برو به سلامت موفق باشی@pirana
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Gsshop : 12-13-2015 در ساعت 10:42 AM
من فکر کردم این جدید اومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر لینک دمو رو عوض کن از سرور بزن
در حال حاضر 493 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 493 مهمان ها)