خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه
خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه
یعنی خدا ققط یه پیامبر فرستاده و دقیقا اونی که تو کشور تو بوده بر حقه بقیه بر کشک؟
من یه دوستی داشتم شراب میخورد نماز نمیخوند میگفت من مسلمون شیعه هستم خدا به این چیزا کاری نداره ، خب مگه سلف سرویسه که هرچی خواستی برداری بر نداری. مسلمون تعریف داره و یه پکیج کامله. تو نمیتونی جدا کنی سفارشی کنی بعد اسم خودتم بزاری همون فرقه
حالا بحث تو هم تفریبا همینه
تو میخوای آزاد باش هر اعتقادی داری داشته باش ولی نمیتونی بگی اینو قبول دارم اونو ندارم. پیامبر وظیفش همینه . اونم پیامبره اینم پیامبر. یا اونم چرت گفت اینم چرت
چون تو روحیه لطیف داری پس اون خداست این نیست؟
تو که از شجاعت حرف میزنی منطقی باش. واقعیت رو قبول کن
.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین قرآن از کوروش تعریف کرده ...تعریف محمدم از خدا اینی که تو تلاوت میکنی نیست وکرنه حر فرمانده لشکر یزید بود ولی تو لحظه آخر واسه امام حسین جنکید ..تو قران کفته اکه شما میدونستید که من چقدر مشتاق و منتظرم تا به طرف من بیایید پودر میشدیدبعد تو کس وشر میکی ..تو این فتواها و کشت و کشتار ها رو به پای اسلام ننویس ...هرکی شیخ شد یه عمامه کذاشت که نمیشه اسلام و مسلمون
الله هم اکه معنیشو نمیدونی بدون الله معنیش خدا نیست یکی از صفات خداست وبرترین صفت خداست به معنای عاشق ترین
آقا ولش کن جواب پست منو نده من قوس باسنم نمیکشه بحث کنم اصن لقد کردم
حالم بده ، حال من اما براش مهم نیست
مورتوز دیشب یسایت رید نشد ادامه بدبم ..
داشتی میگفتی ..
ممر جقی هر روز هر هفته هر ماه ادامش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 181 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 181 مهمان ها)