صفحه 1215 از 18593 نخستنخست ... 2157151115116512051213121412151216121712251265131517152215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 12,141 به 12,150 از 185921

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه

2. کاربر مقابل از Sajjad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad نمایش پست ها
    اتفاقا حرف تو خیلی مسخرست حامتین
    هزار سال قبل محمد ، اهورامزدا هم میاد و از خدای یگانه ای میگه که نه برده داری رو ازاد اعلام کرده و نه حکم قتل میده و نه مجوز گرفتن صد تا زن به پیامبرش میده
    من میتونم خدا رو بپرستم ولی خدام خدای اهورا مزدا باشه
    یعنی در اصل خدا یکیه ولی به تعریف محمد خدا جنگو و لجوجه و فقط منتظره مثلا تو جلق بزنی تا سریعا بفرستدت جهنم و به تعریف اهورامزدا خدا اصلا لجوج نیست و بخشندست و فتوای کشت و کشتار هم نداده و جایگاه زن رو هم حفظ کرده و ...
    پس خدایی که من قبولش دارم ، میتونه الله نباشه
    یعنی خدا ققط یه پیامبر فرستاده و دقیقا اونی که تو کشور تو بوده بر حقه بقیه بر کشک؟

من یه دوستی داشتم شراب میخورد نماز نمیخوند میگفت من مسلمون شیعه هستم خدا به این چیزا کاری نداره ، خب مگه سلف سرویسه که هرچی خواستی برداری بر نداری. مسلمون تعریف داره و یه پکیج کامله. تو نمیتونی جدا کنی سفارشی کنی بعد اسم خودتم بزاری همون فرقه

حالا بحث تو هم تفریبا همینه
    تو میخوای آزاد باش هر اعتقادی داری داشته باش ولی نمیتونی بگی اینو قبول دارم اونو ندارم. پیامبر وظیفش همینه . اونم پیامبره اینم پیامبر. یا اونم چرت گفت اینم چرت
    چون تو روحیه لطیف داری پس اون خداست این نیست؟

تو که از شجاعت حرف میزنی منطقی باش. واقعیت رو قبول کن
    .

4. کاربر مقابل از HamTin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه

کپک خیلی فاز داره این ترک ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    میگه دوسم نداااره

فوق حرفه ای
    اتفاقا حرف تو خیلی مسخرست حامتین
    هزار سال قبل محمد ، اهورامزدا هم میاد و از خدای یگانه ای میگه که نه برده داری رو ازاد اعلام کرده و نه حکم قتل میده و نه مجوز گرفتن صد تا زن به پیامبرش میده
    من میتونم خدا رو بپرستم ولی خدام خدای اهورا مزدا باشه
    یعنی در اصل خدا یکیه ولی به تعریف محمد خدا جنگو و لجوجه و فقط منتظره مثلا تو جلق بزنی تا سریعا بفرستدت جهنم و به تعریف اهورامزدا خدا اصلا لجوج نیست و بخشندست و فتوای کشت و کشتار هم نداده و جایگاه زن رو هم حفظ کرده و ...
    پس خدایی که من قبولش دارم ، میتونه الله نباشه
    تو همین قرآن از کوروش تعریف کرده ...تعریف محمدم از خدا اینی که تو تلاوت میکنی نیست وکرنه حر فرمانده لشکر یزید بود ولی تو لحظه آخر واسه امام حسین جنکید ..تو قران کفته اکه شما میدونستید که من چقدر مشتاق و منتظرم تا به طرف من بیایید پودر میشدیدبعد تو کس وشر میکی ..تو این فتواها و کشت و کشتار ها رو به پای اسلام ننویس ...هرکی شیخ شد یه عمامه کذاشت که نمیشه اسلام و مسلمون

الله هم اکه معنیشو نمیدونی بدون الله معنیش خدا نیست یکی از صفات خداست وبرترین صفت خداست به معنای عاشق ترین

8. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HamTin نمایش پست ها
    یعنی خدا ققط یه پیامبر فرستاده و دقیقا اونی که تو کشور تو بوده بر حقه بقیه بر کشک؟

من یه دوستی داشتم شراب میخورد نماز نمیخوند میگفت من مسلمون شیعه هستم خدا به این چیزا کاری نداره ، خب مگه سلف سرویسه که هرچی خواستی برداری بر نداری. مسلمون تعریف داره و یه پکیج کامله. تو نمیتونی جدا کنی سفارشی کنی بعد اسم خودتم بزاری همون فرقه

حالا بحث تو هم تفریبا همینه
    تو میخوای آزاد باش هر اعتقادی داری داشته باش ولی نمیتونی بگی اینو قبول دارم اونو ندارم. پیامبر وظیفش همینه . اونم پیامبره اینم پیامبر. یا اونم چرت گفت اینم چرت
    چون تو روحیه لطیف داری پس اون خداست این نیست؟

تو که از شجاعت حرف میزنی منطقی باش. واقعیت رو قبول کن
    من همچین حرفی رو نزدم ، چون اصلا اهورامزدا و ... هم قبول ندارم ، کلا هیچ دینی رو قبول ندارم
    اونو برا مثال گفتم
    اتفاقا کسایی که میگن اعتقادات بقیه کشکه و خودشون فقط میفهمن ، همین مسلمانای شیعه هستند که درصد جمعیتشون از آلت پرستای هندوستان هم کم تره .
    بحث بی فایدست ، بیخیال

10. کاربر مقابل از Sajjad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آقا ولش کن جواب پست منو نده من قوس باسنم نمیکشه بحث کنم اصن لقد کردم

12. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سینا مفقود گشته است

14. کاربر مقابل از AkbaR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حالم بده ، حال من اما براش مهم نیست

16. کاربر مقابل از Sajjad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مورتوز دیشب یسایت رید نشد ادامه بدبم ..

داشتی میگفتی ..

ممر جقی هر روز هر هفته هر ماه ادامش ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 1215 از 18593 نخستنخست ... 2157151115116512051213121412151216121712251265131517152215 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 181 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 181 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع