نوشته اصلی توسط D.SOL یه بشکه پلاستیکی جور کن.اسیدشم با خودم.به سبک والتر وایت دخلشو میاریم یه چوب دست بیل چرب میکنیم فرو میکنیم دیگه حتما باید بعد این کار مرده به حساب بیاد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ همه جاش کبود شده دیگه ولی باز از رو نمیره - دیگه باید روکار بکشیمش من میگم تو مال خر خوردی میگی نه
نوشته اصلی توسط D.SOL میلاد حسابه این چونی با تو اینقدر کس شعر میگه ادم بی میل میشه جوابشو بده ها والا.. من موندم تو چجوری از بس دادی باز میلت کشیده بیای اینجا بدی
نوشته اصلی توسط D.SOL یه بشکه پلاستیکی جور کن.اسیدشم با خودم.به سبک والتر وایت دخلشو میاریم تورو به شکل edward knight میکنمت
نوشته اصلی توسط Milad16+ باید دستاش بشکنم که نتونه تایپ کنه دستم بشکنه چه فرقی به حال خوردن شما داره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من میگم تو مال خر خوردی میگی نه ببین پولتو که گرفتی پستو رو هم که به لجن کشیدی - کو...نی این هم پر رو ندیده بودم - از تو خشنک میزدی یادت رفته
نوشته اصلی توسط Milad16+ یه چوب دست بیل چرب میکنیم فرو میکنیم دیگه حتما باید بعد این کار مرده به حساب بیاد شما هم بعدش خورده به حساب میاین
نوشته اصلی توسط Milad16+ ببین پولتو که گرفتی پستو رو هم که به لجن کشیدی - کو...نی این هم پر رو ندیده بودم - از تو خشنک میزدی یادت رفته هم میدی هم پول میدی؟من کی از خشتک زدممن بی خشتک زدم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دستم بشکنه چه فرقی به حال خوردن شما داره نوشته اصلی توسط MaMaTiR شما هم بعدش خورده به حساب میاین هی به من میگفت بیا هاردکور رو این م-مه تیر پیاده کنیم من دلم به حالت میسوخت فتیش کار میکردم - حالا که خورد و تیک پاره ات کردم متوجه میشی داستان چیه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هم میدی هم پول میدی؟من کی از خشتک زدممن بی خشتک زدم حقش بود اون شب که مامله رو گاز گرفتی میکشتمت ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 464 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 464 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن