اوف ایول قسمت سرچ نوار ادرس چی شد
اوف ایول قسمت سرچ نوار ادرس چی شد
جواب به سبک خودت : ببند زر نزن فوکیدی..
جواب به سبک خودم : بهههههه سينجول ِ بابا . خوبي ؟ پيشي خوشجيل ِ موشجيلت خوفه ؟ من کِي گفتم همه خبرا رو من ميزنم ؟! گفتم برين از جاهاي ديگه خبر بگيرين .ديگه اين اواخر کار به جايي رسيده بود که ميگفتن ويدئويي در کار نيست !! منم خدا شاهده منظور اين نبود . بازنشست شدم تموم شد رفت .این خبرم آونگ کله صبحی زده بود خسته نباشی خوب بگو ملودی و تنظیم و کارگردان کی هستن ؟ کِی پخش میشه ؟ اصن برو از همون ادمین اونگ بپرس
خلاصه من که ادعایی ندارم و خدماتم خالصانه بود
جواب تلفيقي به سبک خودمو و خودت : بهههه سينغول ِ بابا . ببند زر نزن . خبري رو که 24 ساعت قبل اونگ زده رو به عنوان خبر ميزني فوکیدی..
تازه امشب آهنگ سياوش ميرسه دستم 320 بسوز . کاور آهنگ الان دستمه بيشتر بسوز . بسوززززززززززز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] متوجه منظورت نشدم ارم کجای سایت لینکش خرابه . ارم منظورت لوگوی سایته؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره لوگو . لینک لوگو اشتباهه رو لوگو که بزنی به جا صفحه اصلی میره لینک پیش فرض : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد دخالت ندارم ولی راست میگه دیگه . زشته به خدا همش در مورد یه تیکه گوشت چند گرمی و دودول بازی بده به خدا . من به عنوان بزرگتر ( از نظر سنی نه عقلی ، البته مشکوکم به الی ) توصیه ای که به شما جوانها دارم این است که خجالت بکشید
حسین از تو بعیده به خدا ینی از همه بعیده بابا همتون با هم بخورین عجبا دیگه بحث نداره که
بنده دخالت نمیکنم ولی سخن این پیر ِ مراد بابا اسی رو گوش دهید
در حال حاضر 353 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 353 مهمان ها)