چی میشد پنج شنبه ها تعطیل میشد الکی میایم سر کار
نوشته اصلی توسط ehsan1361 واقعا عجیبه این مشکلت فکر کنم سایت به آی پی تو حساس شده من که هنوز هم بر این عقیده هستم که ویروسی شدی اگه ويروسي بود چرا وقتي في/لتر شد درست شد ؟ بعد اينكه دو روز پيش سايت بالا نيومد مرضش دوباره شروع شد
نوشته اصلی توسط tandis_m اگه ويروسي بود چرا وقتي في/لتر شد درست شد ؟ بعد اينكه دو روز پيش سايت بالا نيومد مرضش دوباره شروع شد از کجا نت میگیری ؟ مخابرات ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از کجا نت میگیری ؟ مخابرات ؟ شاتل
نوشته اصلی توسط tandis_m شاتل یه زنگ بزن اونجا بگو وقتی میرم فروم موزیک باران مشکل دارم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه زنگ بزن اونجا بگو وقتی میرم فروم موزیک باران مشکل دارم اونم ميگه برو به سعيد بگو
نوشته اصلی توسط tandis_m اونم ميگه برو به سعيد بگو سعید هم میگه به امیر بگو
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سعید هم میگه به امیر بگو اميرم ميگه هاست مشكل داره
نوشته اصلی توسط tandis_m اميرم ميگه هاست مشكل داره فقط یه راه حل میمونه آی پی رو به صورت دستی وارد کن زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوام آی پی رو به صورت دستی وارد کنم ، بهت میگه چه کار کنی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فقط یه راه حل میمونه آی پی رو به صورت دستی وارد کن زنگ بزن پشتیبانی بگو میخوام آی پی رو به صورت دستی وارد کنم ، بهت میگه چه کار کنی مگه دستي وارد كني ديگه تغيير نميكنه؟ امير ميگه آي پي تند تند عوض ميشه كه من ميوفتم بيرون . ميتونه كار ويروس باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 368 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 368 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن