نوشته اصلی توسط House M.D میلاد آلبوم های همایون شجریان کدوماش خیلی خوبه ؟؟؟ شعر های مولانا و حافظ و... زیاد داشته باشه اخه همایون شجریانم ادمه مولانا میخوای ناظری
Milik
نوشته اصلی توسط Malware پ.خ دادم ببین اقا پوریا خیلی چاکریم
Malware
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخه همایون شجریانم ادمه مولانا میخوای ناظری کاملا درسته آلبوم مطرب مهتابرو
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخه همایون شجریانم ادمه مولانا میخوای ناظری صدای شجریان چون جوونه بیشتر دوست دارم ! البته شهرام ناظری هم عالیه ولی اون پسرش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ کاملا درسته آلبوم مطرب مهتابرو ماشالا خودت دیگه استادی
نوشته اصلی توسط House M.D صدای شجریان چون جوونه بیشتر دوست دارم ! البته شهرام ناظری هم عالیه ولی اون پسرش لقمه اندازه دهنت بردار حافظ ناظری ، صفاریان یا حتی چاوشی و ... نیست که به راحتی بشه درباره اش نظر داد
نوشته اصلی توسط Herzeleid ماشالا خودت دیگه استادی من کوچیکتم همایون دوست داره خوب چیکارش میشه کرد ، همایونم یه سری کاراش خوبه
نوشته اصلی توسط Milad16+ لقمه اندازه دهنت بردار حافظ ناظری ، صفاریان یا حتی چاوشی و ... نیست که به راحتی بشه درباره اش نظر داد قبلن هم بهش گفته بودم ولی نمیدونم چرا توجه نمیکنه! میذارم حسب اقتضای سنش
نوشته اصلی توسط Milad16+ لقمه اندازه دهنت بردار حافظ ناظری ، صفاریان یا حتی چاوشی و ... نیست که به راحتی بشه درباره اش نظر داد من که از پسرش و اخلاقش اصلا خوشم نیومد اخلاق فقط همایون شجریان
نوشته اصلی توسط House M.D من که از پسرش و اخلاقش اصلا خوشم نیومد اخلاق فقط همایون شجریان اخلاق مهم نیست کیفیت کار مهمه که کمتر کسی در حد و اندازه ی حافظ ناظری میشه پیدا کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 727 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 727 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن