تراک اولش خیلی نزدیک به پراگ راکِ یه کم رو سولو ها کار می کردن و مدتو می بردن بالا ، خودِ پراگ میشد . صداسازیش خیلی نزدیکِ
01-MINUS 1 - To Khoshbakhti
تراک اولش خیلی نزدیک به پراگ راکِ یه کم رو سولو ها کار می کردن و مدتو می بردن بالا ، خودِ پراگ میشد . صداسازیش خیلی نزدیکِ
01-MINUS 1 - To Khoshbakhti
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتار باسی میزنه لامصب تراک 3
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ زن برفی خیلی خوبه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
شرح گل بگذار از بحر خدا
شرح بلبل گوی که شد از گل جدا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بازیگر نقش کیمیا در مجموعه کیمیا عنوان کرد: از ته دلم به تمام شهدا، جانبازان و مفقود الاثرهایى که هنوز خانوادههایشان چشم انتظار بدن بىجانشان هستند، احترام مىگذارم و در برابرشان سر تعظیم فرود میآورم.
مهراوه شریفینیا بازیگر مجموعه کیمیا در صفحه شخصی اینستاگرانش نوشت: ما مى دونستیم واقعى نیست، مى دونستیم شب مى ریم هتل و تمیز مى شیم و استراحت مى کنیم، مى دونستیم هیچکدوممون رو به اسارت نمى برن، مى دونستیم هیچکدوممون شهید نمى شیم، ولى بازم مى ترسیدیم، بازم از ته دل بغض مى کردیم و مى لرزیدیم.
تموم روزاى فیلمبردارى صحنه هاى جنگ به آدمایى فکر مى کردیم که اون هشت سال نمى دونستن
تا لحظه ى بعد زنده ان یا مرده به همه ى آدمایى که جونشون رو گذاشتن کف دستشون و از میهنمون دفاع کردن.
ببخشید که کیمیا این روزهاى عید و جشن اینقدر دلخراشه ولى شعار باشه یا نباشه من از ته دلم به تمام شهدا، جانبازان و مفقود الاثرهایى که هنوز خانواده هاشون چشم انتظار بدن بى جونشون هستن، احترام مى گذارم و در برابرشون سر تعظیم فرود میارم.
مى دونم که اکثر شما هم مثل من، مثل ما.
ولی چه فیلم هندی ای شده کیمیا
آدم این سریالا رو میبینه بعد نگاه میکنه الان چجوری مردم میرن کربلا نجفِ عراق کیون میدن به عربا دو دستی میکوبه تو سرش
این همه جوونو کشتن و زن و بچه رو بردن و شدن برادر ما حالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 429 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 429 مهمان ها)