[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره گوش دادی این مینوس 1 رو؟
البته فکر نکنم از وکالش خوشت بیاد ولی موسیقیشون خیلی عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کراوات به دیدار خدا رفتم و شدبر خلاف جهت اهل ریا رفتم و شدریش خود را ز ادب صاف نمـودم با تیـــغهمچنان آینه با صدق و صفا رفتم و شدبا بـــوی ادکلنـــی گشت معطر بدنــــمعطر بر خود زدم و غالیه سا رفتم و شدحمد را خواندم و آن مد "ولاالضالین" راننمودم ز تــــه حلق ادا رفتـــــــم و شدیکدم از قاســـم و جبار نگفتــــم سخنیگفتم ای مایه ی هر مهر و وفا ، رفتم و شدهمچو موسـی نــه عصا داشتــــم و نه نعلینسرخوش و بی خبر و بی سر و پا رفتم و شد"لن ترانــــی" نشنیدم ز خداوند چـــو او"ارنی" گفتم و او گفت "رثا" رفتم و شدمدعی گفت چرا رفتی و چون رفتی و کی؟من دلباخته بــــی چون و چـــــرا رفتم و شدتو تنت پیش خدا روز و شبان خم شد و راستمن خــــدا گفتـــــــم و او گفت بیا رفتــم و شدمسـجد و دیـــر و خرابات بــــــه دادم نرسیدفارغ از کشمکش این دو سه تا رفتم و شدخانقاهم فلکِ آبی بی سقف و ستونپیر ِ من آنکه مرا داد ندا رفتـــــم و شدگفتم ای دل به خدا هست خدا هادی توتا بدینسان شدم از خلق رها رفتم و شدشعر از : محمد علی گویا
حالا همچین هیچکاریم نیست سر ماجرای 28 مرداد امریکا کاری کرد سرنوشت تاریخی ملت عوض شد شاید همین الانم داریم تاوانشو میدیم از هنقلاب 57 هم بگذریم
ولی خوب اون بخش شرافت و ناموس و ....قابل مقایسه با هیچ چی نیست واقعن...
همین عربایی که الان دارن واسشون جون میدن فردا روزی اوضاع بچرخه بازم رحم نمیکنن به ایرانی....کینه ای که دارن عجیب غریبه!
خیلیا اومدن ضربه ای زدن ولی هیچ کس مثل عربا به ناموس و شرافت ملت ما هتک حرمت نکرده
۱ ساعت ·
كنسرت فريمان مشهد كه قرار بود فردا برگزار بشه. به دستور دادستان مشهد لغو شد. تا انسانهاى منحرفى مثل من و امثال من جوانهاى اون شهرو به گمراهى و ابتذال نكشونن. من از طرف خودم و همكارام از دادستان مشهد تشكر ميكنم. شايد توبه كمى از گناهمان كاست
در حال حاضر 709 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 709 مهمان ها)