[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 مگ کم حجم قسمت اول هر کی خواست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
300 مگ کم حجم قسمت اول هر کی خواست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میگیری این یارو ehsan1361 را دسترسیشو برای همیشه قطع کنی؟
استفراغم گرفت هر موقع اومدم تو تاپیک شادمهر این داره با یکی کل کل میکنه و وجود پوچش را به رخ ما میکشه
بسه دیگه بابا تا کی میخواین باهاش مماشات کنین؟
اصن یه کلمه توهین بود تو این حرفا ؟!
آخه کل کل کجا بود ؟!
وجود پوچ رو چیکارش کنم![]()
خیال تو و بقیه راحت تا بتونم میام
والله ستاره منم![]()
ویرایش توسط ehsan1361 : 01-02-2016 در ساعت 11:21 AM
لوگوی امیر بی گزند / کاری از سید مصطفی موسوی / چاوشی نیوز
تو دنیا فقط یه کاربر مثه من وجود داره و از شانس شما این کاربر در اینجا حضور داره![]()
عجب هیولایی ساختن از منوالله منم مثه شمام
اسی وارد میشود = ازدها وارد میشود
اسی = اژدها
بابا 4 تا حرف و جواب که این حرفا رو نداره .
گذشته ها هر چی بوده گذشته . حالا تقصیر من بوده یا نه تموم شده رفته . حالا من عصبی شدم یه حرفایی زدم یه کارایی کردم که بارها گفتم پشیمونم و عذرخواهی کردم . من همیشه گفتم زود عصبانی میشم و زود فراموش میکنم .
بابا من عاقل شدم ( البته گفتن روانی و ...) بابا جوری اینجا با من برخورد میشه انگار هیولام . ینی بشینم اون پایین هیچی نگم ؟! ینی با کاربر یه کل کل نکنم و جواب ندم ؟! ینی من که کاربر قدیمی اینجا هستم حق ندارم بیام اینجا چون چند نفر خوششون نمیاد ؟! آخه بچه ها دیگه نمیان اینجا به خاطر من ؟!!! آخه من چیکار کردم ؟! نه یکی بگه دیگه . جزامی هستم ؟! هیولا هستم ؟! چی هستم که میگن بچه ها به خاطر تو نمیان !! من پیرمرد چیکار دارم آخه . بابا گذشته ها گذشته همش بریم سراغ گذشته و همش بزنیم که فاییده نداره . بازم میگم نمیخوام بگم اشتباه نکردم ولی این موجود ، این روانی ، این هیولا اون آدمی نیست که شماها تصور میکنن ( اگه باشه هم دیگه عاقل شده
)
من از همه خواهش میکنم دوباره بیان اینجا اسم نمیبرم ولی دوباره بیاین ول کنین تلگرام ملگرامو . موزیک باران عشقه . این آخرین درخواست پیرمرد بابا اسی ازتونه ( باور کنین اشک تو چشمام جمع شده) بیاین دوباره جمع بشین بچه ها مثه گذشته خواهش میکنم ازتون
من الان شمردم با دو تا انگشتای دستم با 9 الی 10 نفر دعوا و جعلو البحث داشتم تو این مدتیه حساب کتاب ساده کردم 80 تا 85 درصد تقصیر من بوده
بابا یه آدم اشتباه میکنه بعله آقا هزار تا فشار فشور تو زندگی و کار هست یهو عصبی میشه یه دعوا خفن و کل کل آنچنانی پیش میاد . البته معتقدم 50 درصدش سوء تفاهم بوده . آقا اصن من بد . بابا من که نمیخوام بخورمتون که بچه ها به خاطر من نمیان ! خون آشام اسی ؟!
بابا اسی به خاطر همه این مسائل نادم و پشیمانه به خدا . بابا اسی عاقل شده باور کنین . بابا اسی همتونو دوست داره
خواهش دارم ازتون بیاین سنگر رو حفظ کنین . همگی بیاین در آغوش بابا اسی ضرر نمیکنین . موهام داره سفید میشه . پیرمرد را عفو کنید تا از پل صراط رد بشه
در حال حاضر 618 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 618 مهمان ها)