امیر؟
عمار ملکی: «آنها که این روزها برای جیبوتی لودگی میکنند آیا به مردم گفتهاند که "تصمیم ساخت ساختمان مجلس جمهوری جیبوتی از طریق اختصاص یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به وسیله بانک توسعه صادرات در سال ۲۰۰۳ (۱۳۸۱) و دولت اصلاحات اتخاذ و احداث این ساختمان در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۵) و در دولت احمدینژاد آغاز شد و در دولت روحانی به اتمام رسیده و توسط علی لاریجانی در سال ۹۳ افتتاح شد"؟ کاش یک نفر پیدا میشد و به جای "جیبوتی کجایی"، آهنگ "شرم و حیا کجایی" را میخواند برای این جماعتی که مفهوم "وطندوستی" را با تعفن "وطنپرستی" آلودهاند... کاش کسی زمانی برای این روزهای ما بخواند "شرافت کجایی؟ دقیقا کجایی؟"»
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
الی سایت واسه دانلود فول آلبوم خارجی خوب سراغ داری؟
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
06 Asheghetam
07 Natars
08 Vali Nabou (Bandari)
09 Kafshe Ahani
10 Bekhand
11 Ed'dea'a
12 Douset Daram Khoda
Reza Sadeghi - Concert Sedaye Setaregan x264 576p 453MB .zip
اشرف پهلوی 96 سال عمر کرد ..
منم تو شیر حموم کنم انقد عمر میکنم خو ..
دنیا داره بلوری کار میزنن فیلماشونو شرکتای ماهم هنوز تو دی وی دی موندن
کیوندا تکرار مصاحبه عارفو ساعت 3 بازم میزاره . یکی ضبط کنه
عارف از چاووشی گف من یادم رف بذارم الان میدم ..
عارف بدجور از موزن تعریف کرداااا ینی بدجور ..
در حال حاضر 659 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 659 مهمان ها)