مهدی یغمایی - شبکوک ...
مهدی یغمایی - شبکوک ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
هزاری رو داد مغازه داره.کیف کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ميدونم ، و اصلا هم بحثي سره كيفيت اثار چاوشي در بعد و قبل از شهرزاد و مسيري كه در آلبوم پيش رو رفته ، ندارم.
ميگم اون جوري كه يه سري از طرفداراي چاوشي تو اينستاگرامش بهش توپيدن سره اين كارها كاملا بي انصافي بود.
در خوده كارهاي چاوشي بخوام مثال بزنم ، ضعيف ميشه كاري مثل بازار خرمشهر نه به رسم يادگار و يا كجايي!
دیگه بالاتر از سیاوش قمیشی مگه داریم ؟ وقتی سیاوش چند سال پیش چاوشی رو اوکی کرد و گفت دوست داره باهاش کار کنه بحثی نمیمونه . حالا ربط این تعریفا به صفاریان چیه ؟!
از تو خاطراتمون خندتو بردارو برو
بیا جای مشتمو ببین رو دیوارو برو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
زده اتیش به وجودم غم دور از تو نشستن
من که پیش مرگ تو بودم تو گرفتی منو از من
زیبای منی تو مهتاب منی تو
بهار عشق قشنگم فقط مال منی تو
آلبوم از اون آلبوم هاس که ترک خوب زیاد داره ! خوده آهنگ چنگیز هم که صفاریان زده مطمئنم کار شاخ آلبوم هست مخصوصا شعر اجتماعی هم داره ! فرشاد حسامی و عادل روح نواز هم به نظر من کارهای شاخی زدن ! تنظیم های محسن هم که دیگه جای خود داره توی هر آلبومش بیشتر از همه تنظیم های خودش میترکونه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 603 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 603 مهمان ها)