نوشته اصلی توسط ehsan1361 به به جناب استاد و دوست عزیزم جلیل مخلصیم قربان ما بیشتر احسان جان آقا از اینکه میبینم دوباره مثل قبل بشاش و ریلکسی، مراتب خوشحالی خودمان را ابراز میکنیم!
نوشته اصلی توسط Clint ما بیشتر احسان جان آقا از اینکه میبینم دوباره مثل قبل بشاش و ریلکسی، مراتب خوشحالی خودمان را ابراز میکنیم! آقایی یه فشار کنار رفت ، فشار بعدی اومد گاهی اوقات از شب تا صبح بیداری ، از صبح تا شب خمیازه ولی شیرینه خدا رو شکر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آقایی یه فشار کنار رفت ، فشار بعدی اومد گاهی اوقات از شب تا صبح بیداری ، از صبح تا شب خمیازه ولی شیرینه خدا رو شکر اشکال نداره به هر حال زندگی صحنه فشارهاست باید فشاری که زندگی به ادم میاره به کسی یا جایی یا یه چیزی خلاصه منتقل کرد
نوشته اصلی توسط Clint اشکال نداره به هر حال زندگی صحنه فشارهاست باید فشاری که زندگی به ادم میاره به کسی یا جایی یا یه چیزی خلاصه منتقل کرد من میام اینجا خالی میکنم یه شکلک خمیازه قبلاً بود از اون استفاده میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من میام اینجا خالی میکنم یه شکلک خمیازه قبلاً بود از اون استفاده میکنم دقیقا منظور منم همین بود
امین تولدت مبارک
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Herzeleid
ژوووون ..
این دفعه موزن اومد بپرسین واس کاوه چه کرده اسمشو زده تو قسمت تشکرها ..
الناز حبیبی ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 602 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 602 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن