نوشته اصلی توسط peyman.2012 آرمین جان 720 پی با صدا تا حالا میتونستی دانلود کنی؟ اره همیشه
peyman.2012
احتمالا به قول امیر از ای اس پیه از همین سایت که امیر داده میگیرم ویدیوهارو فعلا ...
نوشته اصلی توسط Rmin نه اتفاقا همینطور صفحه ای دی ام باز میمونه ولی نه ارورر میده نه هیچی :| خب اشکال از idm باید باشه پاکش کن دوباره نصب کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خب اشکال از idm باید باشه پاکش کن دوباره نصب کن پاک کردم دوباره نصب کردم اپدیت کردم . نشد نشد گلم
نوشته اصلی توسط Amir یعنی امشب برنامه استیج پخش زنده هست ؟؟ اره خودشون اعلام کردن
نوشته اصلی توسط Amir یعنی امشب برنامه استیج پخش زنده هست ؟؟ بلی
نوشته اصلی توسط Rmin پاک کردم دوباره نصب کردم اپدیت کردم . نشد نشد گلم این مشکلو قبلاً داشتم ولی یادم نمیاد چجوری درستش کردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این مشکلو قبلاً داشتم ولی یادم نمیاد چجوری درستش کردم دستت درد نکنه :| شوخی میکنم به هر حال دمت گرم احسان
نوشته اصلی توسط Amir آرمین هاشمی بی پدر ریده به ویدئو ها فقط یه ایرانی می تونه این تگ تخمی یوتیوب اون گندگی بزنه رو ویدئو آره والا میخواستم بهش بگم روم نشد تگ تا دهن خواننده رفته بزار به رفیقم بگم حداقل کوچیکش کنه
نوشته اصلی توسط Rmin دستت درد نکنه :| شوخی میکنم به هر حال دمت گرم احسان مخلصیم تجربه به من میگه با موزیلا بهتر میتونی از یوتیوب دانلود کنی
Rmin
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 362 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 362 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن