نوشته اصلی توسط Rmin [/B]واسه سهراب به هیچیش نمیومد اون تنظیم اصن گفتی رو مخ این کپی هایده هم بد رو مخ منه صداش شبیه هایدست قبول دیگه نوع خوندن و استایل که دست خودشه که :| حیف سهراب به خدا حرفه ای تزین خوانندست میترسم تنظیمای بد این حقشو صایع کنه مژده رو من خوشم میاد! تو هنوز بابت دنیا دلخوری
نوشته اصلی توسط Rmin سلام از اینجا : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دمت گرم داش
اسطــــــــــــــوره
Rmin
استیج ، نکست پرشین استار ، گوگوش آکادمی همه از دم مقوا به حساب میان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Sajjad نکست پرشین استار چطوره سطحش؟ خیلی از من و تو بهتره عارف و چشم آذر داوراشن خیلی هم خاکی و با ادب با شرکت کننده ها برخورد میکنن
نوشته اصلی توسط Amir فلیسیتی تو اتاق عمله داره میمیره مادرش پشت در اتاق عمل دارن با رئیس پلیس لب می گیرن :| دهنت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Herzeleid حیف سهراب به خدا حرفه ای تزین خوانندست میترسم تنظیمای بد این حقشو صایع کنه مژده رو من خوشم میاد! تو هنوز بابت دنیا دلخوری اره از همه بلد تر همین سهرابه تا اخرم بیاد فکر کنم فینالیست بشه دنیا اورجینال بود انصافا . انعطاف صداییشم خوب بود
نوشته اصلی توسط ali-anti دمت گرم داش خواهش
نوشته اصلی توسط Rmin اره از همه بلد تر همین سهرابه تا اخرم بیاد فکر کنم فینالیست بشه دنیا اورجینال بود انصافا . انعطاف صداییشم خوب بود هوم چقدرم ویگنو خوب خوند
دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
Pacino
نوشته اصلی توسط Herzeleid هوم چقدرم ویگنو خوب خوند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 827 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 827 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن