نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوب نیست؟ ارزش گوش دادن رو داره - ترانه هاش خوبه - به جز آهنگ کجا برگشتی آهنگ و تنظیم هاش خیلی بچه گونه ست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
من عوامل آلبوم رو دیدم منصرف شدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ نظر کارشناسی دادم خب ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوب نیست؟ کاملا معمولی مثل همه آلبومای عادی که میشنویم من که هیچکدومو نتونستم برای بار دوم گوش کنم
نوشته اصلی توسط House M.D من عوامل آلبوم رو دیدم منصرف شدم ترانه سراش خوبه و کار درست تشریف داره - تو آهنگسازاش هم فقط امیرعباس حسن زاده
نوشته اصلی توسط Milad16+ ترانه سراش خوبه و کار درست تشریف داره - تو آهنگسازاش هم فقط امیرعباس حسن زاده خداروشکر محمد کاظمی کاربلده این یکی فرمانده ی قلم هستش
نوشته اصلی توسط Amir دیشب مالنا رو دیدم چقدر غم انگیز بود
نوشته اصلی توسط House M.D خداروشکر محمد کاظمی کاربلده این یکی فرمانده ی قلم هستش جدا کارش خوبه ولی هیشکی فرید احمدی نمیشه
نوشته اصلی توسط Milad16+ جدا کارش خوبه ولی هیشکی فرید احمدی نمیشه استاد فرید احمدی اون ترانه سرای آلبوم علی عبدالمالکی اسم پرابهت و مبارک و همایونی شو یادم نیست
نوشته اصلی توسط House M.D استاد فرید احمدی اون ترانه سرای آلبوم علی عبدالمالکی اسم پرابهت و مبارک و همایونی شو یادم نیست علیرضا مرتضی قلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن