این سندی رید به هنر سفید کله اون بدبختم مجبوره هی از قدیما تعریف کنه
خو منم میدونم نداره میگم کیفیت بالاش در حد 480 واقعی گیر بیار . این دیوث مهران راوی جواب نمیده . نمیخوام کسی رو واسطه کنم به خاطر یه موزیک ویدئو ...
چند ساله دنبالشم هیچجا کیفیت خوبش نیست . ضبطی از pmc هست که کیفیتش در حد 360 هم نیست
پس تو به چه دردی میخوری شوخی کردم دی وی دیه بابا . منم میدونم گیر نمیاد به تو گفتم
ببین کاری نکن به یاد ایام شباب دوباره بشم اسی تکثیر زودتر گیرش بیار بابا جان مرسی
اینقد بدم میاد این زنای چاق لباس یقه باز میپوشن
شاید تو یادت نیاد ولی همین آهنگ دختر حاجی الماس زمان خودش خیلی صدا کرد و خیلی دیگه از آهنگاش . خیلی ها با کارای سندی خاطره دارن و منم همینطور .
حالا که به اینجا رسید بزار یه خاطره در کنم آلبوم خواننده تاپ سندی که اومد سوم دبیرستان بودم . رو کاستش میزدن سندی 77 و اون زمان حسابی گرفته بود و از این حرفا ... ما هم اون زمان در کار تکثیر کاست بودیم خلاصه یه منطقه رو پوشش دادیم یه کاست رسیده بود به دست جناب مدیر دبیرستان و روایت میکرد یکی از بچه ها که جناب مدیر کاست رو گذاشته بود و آهنگ دارو پخش شده بود در دفتر دبیرستان یادم میاد یادم پدرت از بیماری مُرد و ...
خلاصه اینکه کارای سندی گرفت در زمان خودش ( شاهدشم خودم ) البته به غیر چند تا آهنگ ، از سندی خوشم نمیاد ولی به عنوان تنظیم کننده قبولشم دارم ولی نه در جمع بهترین ها !!! بعضی از تنظیمایی که برای بقیه خواننده ها زده خیلی خوبه
و باز هم خلاصه اینکه که شهرام آذر کارش درسته
پاکش کردم نامحرم نبینه قهرم
در حال حاضر 421 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 421 مهمان ها)