جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری![]()
جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری![]()
یعنی این زیرنویسای فیلمای کلاسیک دهن ادمو سرویس میکنه یه نرم افزار ساده نیس همینو اوکی کنی باهاش
یکی چندی بریدم من از اغیار
کنون با خویشتن اغیار گشتم ...
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
به گزارش مهر، محمد باقر ذوالقدر صبح چهارشنبه در نشست منطقهای مشاوران امور ایثارگران قوه قضائیه در بوشهر اظهار داشت: گرامیداشت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید ارزشها و آرمانهای انقلاب و امام را همواره مد نظر داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه بزرگداشت انقلاب اسلامی فقط به ایام دهه فجر منحصر نشود، اضافه کرد: برخی مراسم که برگزار میشود ارتباطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در خلاف جهت آن است.
معاون راهبردی قوه قضائیه با انتقاد از جشنواره فیلم و موسیقی فجر، تصریح کرد: این جشنواره هیچ ربطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در مقابل ارزشهای انقلاب است.
با دکمه های " ج " و " چ " دستی هماهنگ کن هر دفعه که بهم میریزه اوایلش سخته ولی کم کم عادت می کنی بعدشم برای یکی دوتا فیلمی که هماهنگ زیرنویس نداره چاره ای نیست من 4 فصل سریال هاوس رو همینجوری دیدم![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند..![]()
در حال حاضر 633 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 633 مهمان ها)