نوشته اصلی توسط R A S O O L نه والا اصلا
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بچه ها یه ...استار پیدا کردم موهاش تا زانوهاش میرسه
نوشته اصلی توسط D.SOL اینقدر بچست که تله مله نداره؟ من با هرکی دوست میشم قبل از اینکه بخوام حتی سلام بکنم مخ بزنم تمامه عکساشو با کیفیت اریجینال میگیرم ازش تله مله چیه ؟؟؟ فارسی بحرف تازه آیفون 6 هم داره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درود بر شرفت دلاور، دم همگی گرم، یا حق
D.SOL
نوشته اصلی توسط R A S O O L تو قهوه خونه بودیم منو دوستم و اونو دوستش یه تیکه ها بهش انداختم که سابقه نداشت دوستم میگفت دهنت سرویس اینارو از کجا یاد گرفتی استاد تیکه هاتونو بفرمایید ماهم یادبگیریم
نوشته اصلی توسط D.SOL استاد تیکه هاتونو بفرمایید ماهم یادبگیریم
نوشته اصلی توسط D.SOL استاد تیکه هاتونو بفرمایید ماهم یادبگیریم دهن سرویس تو یه 100 دلاری نشون بدی تمومه تیکه میخوای چیکار ؟؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L تله مله چیه ؟؟؟ فارسی بحرف تازه آیفون 6 هم داره یعنی تلگرام نداره که عکس داشته باشه رو پروفایلش. خب که چی. منم 6اس دارم.قیافه.شخصیت.هیکلللللل� �لللللللللللللل مهمه 17 ساله یه 2-3 سال زمان میبره تا کامل برسه.هنوز نارسه
نوشته اصلی توسط Milad16+ عاشخال
نوشته اصلی توسط Amir امروزه تهران آره راست میگی مال تهرانه بایدبه خودمون افتخار کنیم که یه ایرانی هستیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 426 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن