نوشته اصلی توسط R A S O O L واسه این 3 تا دیوایس چه غرامتی متحمل شدی ؟؟؟ 3 شبانه روز تو رستورانه صاحبش ظرف شستم
این دختره از 7 صبح آنلاین شده هنوزم آنلاینه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط D.SOL 3 شبانه روز تو رستورانه صاحبش ظرف شستم موقع ظرف شستن انگولکتم کرد ؟؟؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L این دختره از 7 صبح آنلاین شده هنوزم آنلاینه اقا من خیلی کنجکاو شدم ببینم این کیه.بیا یه معامله بکنیم.من ایدی 15 تا دختر بهت میدم در برابره ایدیه این
نوشته اصلی توسط R A S O O L موقع ظرف شستن انگولکتم کرد ؟؟؟ نخیر تجاربه خودته برای دیگران تصور نکن
نوشته اصلی توسط D.SOL اقا من خیلی کنجکاو شدم ببینم این کیه.بیا یه معامله بکنیم.من ایدی 15 تا دختر بهت میدم در برابره ایدیه این 15 تارو بزار جلو آینه بشه 30 تا
نوشته اصلی توسط D.SOL نخیر تجاربه خودته برای دیگران تصور نکن وردار یه عکس پروفایل شیک واسم درست کن عزیزم اسممو با فتوشاپ خوشگل دربیار
نوشته اصلی توسط D.SOL نخیر تجاربه خودته برای دیگران تصور نکن دی جی جان فالو بک بده
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط R A S O O L 15 تارو بزار جلو آینه بشه 30 تا فقط عکسه یکیشونو بهت بدم همین الان میپری تو حموم تا خوده عید در نمیای
نوشته اصلی توسط D.SOL دیوث تو جریانه این بحث نیستی فکر کردی میخوام کلاس بذارم.اینا رو به این دیوث میگم چون قبل از همه میدونست اینارو در کلاس گذاشتنت که شکی نیست حتی وقتی داری ک.ون میدی بازم کلاس میزاری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 420 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 420 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن