نوشته اصلی توسط D.SOL بده ببینم عمرااااااا حالا اگه خوب افتاده بود یه چیزی نه که الان ...
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L عمرااااااا حالا اگه خوب افتاده بود یه چیزی نه که الان ... دیوث من روزی 200 تا عکسه همه رقمه میبینم.بده
نوشته اصلی توسط D.SOL دیوث من روزی 200 تا عکسه همه رقمه میبینم.بده لوگوی من چی شد مستر فبک لایک مقوای ماقبل موسیقی
نوشته اصلی توسط R A S O O L لوگوی من چی شد مستر فبک لایک مقوای ماقبل موسیقی خره گفتم امشب نمیتونم.گرو کشیه؟ خب نده چیکارت کنم
بوی بن میاد...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Atheist
نوشته اصلی توسط D.SOL خره گفتم امشب نمیتونم.گرو کشیه؟ خب نده چیکارت کنم یه چیزی سرهم کن تا فرداشب بده
نوشته اصلی توسط R A S O O L یه چیزی سرهم کن تا فرداشب بده تو عکسو بده،با اینکه 6 باید برم فرودگاه ولی همین اخره شب میشینم درست میکنم
نوشته اصلی توسط Pacino بوی بن میاد... نه اون عکسا
نوشته اصلی توسط D.SOL تو عکسو بده،با اینکه 6 باید برم فرودگاه ولی همین اخره شب میشینم درست میکنم ایشالله عازم کمپانی معروف هستی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L ایشالله عازم کمپانی معروف هستی ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 366 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 365 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن