صفحه 13403 از 18592 نخستنخست ... 124031290313303133531339313401134021340313404134051341313453135031390314403 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 134,021 به 134,030 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه!
    اینو من مسئولیتش رو به طور کامل بر عهده گرفتم :|

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    محور تمامی پست هات به هر چیزی مربوطه جز موضوع این تاپیک! البته محور اکثر پست ها حتی خودمم گاهی بی ربطه به تاپیک قبول، ولی من منظورم به این روش شما و رگباری عمل کردن است!
    من فقط یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهت و اینکه یه تاپیک اختصاصی برای خودت داشته باش و هر جور که دلت میخواد و البته طبق قوانین ادمین اداره اش کن.
    من فکر میکنم علت اصلی ای که اینجا رگباری پست میزاری اینه که پست هات دیده و خونده بشه! اما من تظمین میکنم اگر تاپیک اختصاصی خودتو داشته باشی اون عده ای که مخاطبت هستند حتما اونجا هم دنبالت میکنن و اوقات خوشی خواهید داشت.
    علت اینکه من اینا رو میگم اینه که خوب این تاپیک بازدیدش بالاست و از یه طرف واقعا جنبه خوبی نداره که اینجوری جلو بره و از طرفی عده ای مثل من دوست دارن تاپیکو دنبال کن و چیز مفیدی از سایر کاربرا نصیبشون بشه و هم اینکه پست ها رو بخونن اما وقتی پست سرهم دویست سیصد پست اسپم داده بشه آدمو دلسرد میکنه! شما فرض کن مثلا یکی مثل من یه نصف روز نبوده و بخواد پست ها رو در مدتی که نبوده بخونه!
    خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه! البته منظورم این نیست که یکی رو فدای یکی دیگه کنیم، ولی منظورم رعایت اعتدال هست، مخصوصا اینکه حرمت کلامی هم در پست ها از بین رفته دیگه و حریمی رعایت نمیشه.
    این حرفهایی هم الان زدم دلیل بر آزادی بیانی هست که در تاپیک جریان داره و حق هر کاربری هست که با رعایت موازین، دیدگاه ها و انتقاداتش رو بیا کنه و منم طبق همین حق، حرفمو بیان کردم.
    البته من کوچکتر از اینم که تعین تکلیف کنم برای کسی، اینم فقط دوستانه گفتم به نیت یه پیشنهاد و امیدوارم مثبت فکر کنی.
    خدمت دوست و استاد عزیزم جلیل جان عرض کنم که صحبت شما کاملاً درست و منطقیه برادر . اما آما خوب وقتی خبری از آهنگ جدید و ... نباشه خوب چاره ای نیست . البته خب اسپم در مورد سولاخ دیفال و ... یه حدی داره و کاملاً با حرفت موافقم . زمانی که اینجا در اوج بود روزی 300 تا 400 صفحه هم جلو میرفت !!! زمان جاهلیت ( مجردی ) خب صبح و شب اینجا بودیم یه مدت 6 ماه . جان خودم 11، شب خوش میگفتم صبح میومدم 120 صفحه دوستان و اساتید رفته بودن ! خلاصه کنم کلامو اینکه یا 90 درصد حرفات موافقم علی الخصوص رعایت اعتدال و موازین و رگباری و ...
    اما با اون قسمت خودنمایی و دیده شدن موافق نیستم که البته خودم داستانها داشتم سر این قضیه و ... ببین جلیل جان مثلاً بنده ( خودمو میگم سوءتفاهم نشه ، کوچیک همه بابا اسی:| ) خب میام اینجا 4 تا کامینگ سون و سر و کله زدن با حسین ممه تیر همین !! میرم ( البته قبلاً تعداد سر و کله زدنا بسیار بیشتر بود :| ) خب حالا ادعا هم میکنم فلان و بهمان و ثابت نشده و از این حرفا !!! نه کسی منو میشناسه نه فیس اینستا تله شماره هیچی ازم ندارن ( به دلایلی :| ) خب اینها کمبود و خودنمایی و فخرفروشی محسوب شد و میشه :| خب الان من چی میرسه ؟! . کمبودها برطرف میشه:| و ...
    خلاصه کنم جلیل جان به نظرم در این زمینه باید نیمه پر لیوان رو ببینیم ... اینجا جای برای درد دل و چت نباشه قیبول ولی لازمه گاهی اوقات دیگه
    بازم میگم جلیل جان با 90 درصد حرفات کاملاً موافقم و استاد مایی در این زمینه رگباری چاره ای نیست جز تقسیم صفحات به 10 و مطالعه نظرات اساتید بزرگوار :| که مبدع اینکار من بودم
    در زمینه رگباری رکورد دست من و حسین ممه تیر و یکی دوتا از دوستان و اساتید بزرگواره 10 دقیقه 30 صفحه امیر : چه خبره مثه وحشیا حمله کردین هادی دی وی دی : بابا یواش تر جا موندم
    زیاد حرف زدم ببخشید

نیمه فعال
    این خانه هم سیاه است

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خدمت دوست و استاد عزیزم جلیل جان عرض کنم که صحبت شما کاملاً درست و منطقیه برادر . اما آما خوب وقتی خبری از آهنگ جدید و ... نباشه خوب چاره ای نیست . البته خب اسپم در مورد سولاخ دیفال و ... یه حدی داره و کاملاً با حرفت موافقم . زمانی که اینجا در اوج بود روزی 300 تا 400 صفحه هم جلو میرفت !!! زمان جاهلیت ( مجردی ) خب صبح و شب اینجا بودیم یه مدت 6 ماه . جان خودم 11، شب خوش میگفتم صبح میومدم 120 صفحه دوستان و اساتید رفته بودن ! خلاصه کنم کلامو اینکه یا 90 درصد حرفات موافقم علی الخصوص رعایت اعتدال و موازین و رگباری و ...
    اما با اون قسمت خودنمایی و دیده شدن موافق نیستم که البته خودم داستانها داشتم سر این قضیه و ... ببین جلیل جان مثلاً بنده ( خودمو میگم سوءتفاهم نشه ، کوچیک همه بابا اسی:| ) خب میام اینجا 4 تا کامینگ سون و سر و کله زدن با حسین ممه تیر همین !! میرم ( البته قبلاً تعداد سر و کله زدنا بسیار بیشتر بود :| ) خب حالا ادعا هم میکنم فلان و بهمان و ثابت نشده و از این حرفا !!! نه کسی منو میشناسه نه فیس اینستا تله شماره هیچی ازم ندارن ( به دلایلی :| ) خب اینها کمبود و خودنمایی و فخرفروشی محسوب شد و میشه :| خب الان من چی میرسه ؟! . کمبودها برطرف میشه:| و ...
    خلاصه کنم جلیل جان به نظرم در این زمینه باید نیمه پر لیوان رو ببینیم ... اینجا جای برای درد دل و چت نباشه قیبول ولی لازمه گاهی اوقات دیگه
    بازم میگم جلیل جان با 90 درصد حرفات کاملاً موافقم و استاد مایی در این زمینه رگباری چاره ای نیست جز تقسیم صفحات به 10 و مطالعه نظرات اساتید بزرگوار :| که مبدع اینکار من بودم
    در زمینه رگباری رکورد دست من و حسین ممه تیر و یکی دوتا از دوستان و اساتید بزرگواره 10 دقیقه 30 صفحه امیر : چه خبره مثه وحشیا حمله کردین هادی دی وی دی : بابا یواش تر جا موندم
    زیاد حرف زدم ببخشید
    مخلصیم احسان جان
    من فقط نظرمو گفتم و اون انتقادی که توی دلم بود رو محترمانه بیان کردم و شما حتی آزادید به من بگید بتوچه بابا خوش نداریم
    فقط یه سئوال دارم در مورد نقاطی که تیره کردم: چرا یه تاپیک اختصاصی نمیزنید؟ واقعا برام سئوال بزرگیه! تاپیک زدن که پولی نیست! علتش چیه که محور تمام اسپم ها فقط تاپیک اخبار چاوشیه؟ آیا به خاطر این نیست که بازدیدش بالاست؟! و پست ها دیده بشه؟ اگر علتش این نیست پس چرا توی هر تاپیک در مورد همون موضوع بحث میشه الا اینجا؟ یعنی واقعا من نمیفهم شماها که تقریبا هفت هشت نفر هستین، چرا یه جا جمع نمیشین دورهم حال کنین توی تاپیک مخصوصتون؟ مطمئن باشین کسی که بخواد دنبالتون کنه هرجا برین میاد!
    به نظرت کار درستیه که یکی دو نفر بیان چت های دو نفره و بنوعی خصوصی رو اینجا در طول ده بیست صفحه انجام بدن و به نوعی مکالمه های دو نفره و طولانی بی مربوط به تاپیک انجام بدن؟ به نظرت این ضایع کردن حق و وقت بقیه اعضا نیست؟ اصلا کار درستیه به نظرت؟
    فقط جواب منو منطقی بده که قانع بشم دمت گرم
    ویرایش توسط Clint : 02-12-2016 در ساعت 12:04 PM

فوق حرفه ای
    نگران باش حل نمیشه ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

نیمه حرفه ای
    چه جشنواره لوسی بود و چه مجری یخی بازم طناز جایزه نگرفت

فعال

فعال

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

9. 2 کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    هادی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    موزیک ویدیوی بازار خرمشهر به صورت طنز

خیلی فانه . ده بیست تا بازیگر هم داره قشنگ اندازه یه فیلم سینمایی وقت گذاشتن براش

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 2 کاربر مقابل از troy123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 13403 از 18592 نخستنخست ... 124031290313303133531339313401134021340313404134051341313453135031390314403 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 426 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع