تو خیلی چیزارو نمیفهمی
من خیلی حرفارو سرم میشه ...
تو خیلی چیزارو نمیفهمی
من خیلی حرفارو سرم میشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ممه تیر الدنگ کجایی؟ دقیقا کجایی؟
دیوث بیا کارت دارم زدم تو کار واردات میخوام برام یه امار دقیق در بیاری ببین انواع سایز ممه طبیعی و عمل شده با رنگ بندی مختلف تو بازار چنده؟
الی رفته سوریه داره از حرم دفاع میکنه بنا به اخبار رسیده یه گلوله خورده به ک.ونش و ک.ونش یه سوراخ جدید باز شده الان جانباز 67% هست
یکی تو فکر مصدق زخم بیست و هشت مرداد
اون یکی تو فکر شعر یه شب مهتاب فرهاد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در مصاف هفته بیست و یکم برابر گسترش فولاد
طبقه دوم آزادی برای استقلالیها رایگان میشود
این روزها رایگان شدن تماشای فوتبال برای طرفداران تیم ها یه یک حربه جالب تبدیل شده تا قهر تماشاگران با ورزشگاه ها به پایان برسد.
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که باشگاه پرسپولیس استارت این اقدام جالب را زد و توانست رکرود حضور تماشاگر در لیگ پانزدهم را در چند بازی متوالی بشکند سایر باشگاه ها هم تصمیم به چنین اقدامی گرفتند تا به یکباره میانگین حضور تماشاگر در ورزشگاه ها شکسته شود. از اهواز گرفته تا اصفهان و تبریز و ... طرفداران فوتبال با علم به این که نباید هزینه ای بابت خرید بلیت بپردازند به ورزشگاه ها رفتند و بازی را تماشا کردند.
همین موضوع استقلالی ها را نیز وسوسه کرد تا با درپیش گرفتن رویه ای که رقیب سنتی شان در چند بازی گذشته در پیش گرفته زمینه را برای آشتی طرفداران شان با استادیوم آزادی فراهم کنند تا در راه تثبیت صدرنشینی و موفقیت در کورس قهرمانی از یار دوازدهم به بهترین شکل ممکن بهره ببرند. در حالی که فردا استقلال مهمان نفت تهران خواهد بود و باید در تختی به مصاف شاگردان علی منصوریان برود باخبر شدیم مسئولان این باشگاه در حال رایزنی با سازمان لیگ هستند تا برای مصاف حساس روز جمعه برابر گسترش فولاد در هفته بیست و یکم طبقه دوم آزادی را برای طرفداران شان رایگان کنند.
با این تصمیم حالا همه منتظر هستند ببینند طرفداران استقلال هم همچون رقیب دیرینه شان می توانند رکورد تماشاچی در لیگ پانزدهم را بشکنند یا نه؟!
میترسم وزشگاه طاقت نیاره خراب شه
اقا چرا هر تاپیکی که میرم هر دفه میره صفحه اولش چیکار کنم اینجوری نشه؟
تو منو شکستی افرین به تو!!!!!!
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)