این شاعران بی کار سیگار پشت سیگار
مشكل كنسرت فقط خواننده و سبكش نيست كه البته اونم هست
ولي مخاطب كنسرت تو اين مملكت هم درست و حسابي نيست ...
تو اين مجمع خودمون به جز ميلاد اونم تا يه حدي بقيه چند نفرمون اهل رفتن به كنسرت و ... هستن؟؟ خب چرا دليلش چيه؟؟
اينو از خودتون بپرسين ميفهمين اشكال كار چيه
پول باشه و ارزون باشه همه میرن کنسرت چرا کسی نره
ولی با وجود کنسرتای تکراری خود من بعد از دو بار کنسرت اریان رفتن تقریبا دیگه انگیزه ای برای رفتن به کنسرت نداشتم چون واقعا اجرای کنسرت خواننده های این مملکت تکراری شده
ولی در کل همین که فرزاد فرزین هم سعی میکنه حداقل با ساخت یه همچین تیزر هایی بقیه خواننده هارو به چالش بکشونه و یه تفاوتی ایجاد کنه توی این مارکت خودش جای تقدیر داره حالا هر چقدر موسیقیش جالب نباشه
که البته اگه مشکل مجوز و هزار کوفت زهر مار تو این مملکت وجود نداشت این مشکلم حل شده بود
من خودم سنتی اهلش نیستم ، هرزگاهی!
خوب از خواننده های یه محسن هست که اگه با این که مخاطبش هم نبودم میرفتم چون کارش خوبه! یه خواجه امیری که اونم ریده مانه جدیدا
دیگه کی میمونه ؟ کنسرت یگانه و فلاحی عسگری ، چارتار، زانیار ،اریان اینا بریم ؟
یه کامت بانده که داره خوب کار میکنه
دلیل کنسرت نرفتن که که خواننده دوزاری هست و بقیه برای چیزکلک بازیو به قول محسن بیشتر جنگ شبانه ست تا کنسرت
شما همین خواننده های لس انجلسی مارو نگاه کن تا حالا کدومشون از هلیکوپتر پریده پایین و یا حداقل یه چیز جدید تو موزیک ویدیو هاشون بیارن !
همش تا بوده یه بیابون و دریا و چهار تا دختر و چمدون بوده و رقص بعدشم پرونده بسته شده
عزیزم پریدن از هلی کوپتر بودجه میخواد ، مخاطبای اون خواننده های بین المللی که از هلی کوپتر میپرن پایین تمام کارهارو اریجینال تهیه میکنند و برا کنسرت خدا تومن پول میدن!
انتظار داری خواننده ای که مخاطباش کاراشو دانلود میکنند بپرن پایین خواننده ای که سودش به کنسرتشه بیاد یه موزیک ویدیو بده با بودجه یه تور کنسرتش ؟
موسیقی ایران همش درگیر تکرارِ ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 320 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 320 مهمان ها)