نوشته اصلی توسط Betty اره اتاق خودم دیواراش سیاه شدن دیگه امسال مجبورم تمیز کنم ای بابا همش کار کار ها والا سخته به من بود ميگفتم بمونه حالا ولي از حق نگذريم بعدش احساس خوبي داره خسته شديم به قرآن كي اين همه كار تموم ميشه
نوشته اصلی توسط Betty اخی نمیری یهو نه فعلا هستیم در خدمتتون
نوشته اصلی توسط 3fide النگوات نشکنه افاده ها طبق طبق سگام به دورش وق و وق النگو ندارم برا تولدم بخر
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تو اراک کل اصلاح طلبا رو رد صلاحیت کردن ولی رأی رو میدم پس به كي راي ميدي؟؟ اصول گراي معتدل؟ اينجا بدي ندي فرقي نداره از الان با اختلاف ميدونم كيا ميارن ترجيح ميدم شناسنامم سفيد بمونه
سنگ پای من گم شده
نوشته اصلی توسط Betty النگو ندارم برا تولدم بخر شدی میلاد کاسه گداییت دستته
نوشته اصلی توسط Herzeleid ها والا سخته به من بود ميگفتم بمونه حالا ولي از حق نگذريم بعدش احساس خوبي داره خسته شديم به قرآن كي اين همه كار تموم ميشه اصلا مراعاتمونو نمیکنن
نوشته اصلی توسط 3fide من نباید به تو سلام کنما کار دنیا برعکس شده نه والا ؟ خب حالا چی میشه یه بار تو سلام بدی
نوشته اصلی توسط 3fide شدی میلاد کاسه گداییت دستته گدایی چیه وظیفته
نوشته اصلی توسط Herzeleid پس به كي راي ميدي؟؟ اصول گراي معتدل؟ اينجا بدي ندي فرقي نداره از الان با اختلاف ميدونم كيا ميارن ترجيح ميدم شناسنامم سفيد بمونه نه. اصن شاید رای ندادم نمیدونم لیست ندادن اصلاح طلبا واسه اراک
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن