نوشته اصلی توسط S A D E G H تعارف میکنی اول شما بفرمایید بخورش یادش بخیر ما میرفتیم خدمت تو کوه کمر به گاه میرفتیم 3 ماه به 3 ماه رنگ خونه رو نمیدیم الان تو یه ......دادی به فرمانده ات هرروز خونه ای اونوقت میای اینجا میگی خدمت کردم در حالی که اون تورو کرد
نوشته اصلی توسط K A M R A N هادی هویی با صادقم عسلم درست حرف بزن مجبوری انقد میکشی پایین همون تا باسن کافیه ها
نوشته اصلی توسط Hadi یادش بخیر ما میرفتیم خدمت تو کوه کمر به گاه میرفتیم 3 ماه به 3 ماه رنگ خونه رو نمیدیم الان تو یه ......دادی به فرمانده ات هرروز خونه ای اونوقت میای اینجا میگی خدمت کردم در حالی که اون تورو کرد آره جون عمه ات از بس اون سه ماه به فرمانده میدادی که دلت نمیخواست برگردی خونه دیوث
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S A D E G H آره جون عمه ات از بس اون سه ماه به فرمانده میدادی که دلت نمیخواست برگردی خونه دیوث
نوشته اصلی توسط Hadi مجبوری انقد میکشی پایین همون تا باسن کافیه ها میخوام اب از لب و لوچه ت اویزون شه ولی دست که به من نمیرسه از دستت فرار میکنم بیایی جلو گازت میگیرم یا یه ویشکول ریز ازت میگیرم بری فضا
نوشته اصلی توسط K A M R A N میخوام اب از لب و لوچه ت اویزون شه ولی دست که به من نمیرسه از دستت فرار میکنم بیایی جلو گازت میگیرم یا یه ویشکول ریز ازت میگیرم بری فضا آخی الهی نازی فدات شم قربون اون ویشکول گرفتنت
نوشته اصلی توسط Hadi آخی الهی نازی فدات شم قربون اون ویشکول گرفتنت چته دیوث باز که راست کردی
قربون اون ویشکول گرفتنت
نوشته اصلی توسط K A M R A N چته دیوث باز که راست کردی نه دیگه تا این حد ! نگو بابا زشته راست کردی چیه ؟ مگه خط کشه ؟
هادی تل نمیایی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن