[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم اینو از کی بگیرم
عجب احمقی بودما 160 دادم دوتا گوگوش اونم با کیفیت تخمی خب اینو میگرفتم اه ....
من برم دوتا رم 2 گیگCorsair دارم بفروشم دی وی دی رایتر بگیرم
ولي هادي جدي ميگم سعي کن اين طرز تفکر رو عوض کني و مثبت فکر کن در مورد ازدواج
بقيه ميخوان هر چي بگن فک کنن بي خيال باش اهميت نده . طرف ميگه آي من زن گرفتم اشتباه کردم بيچاره شدم و ... اين حرفا نبايد روت تاثير بزاره . يا اينکه فک کني زن بگيري آرايش کنه واسه مردم و اين حرفا ... واقعاً من ديروز از حرفات شوکه شدم واسه همين بيانيه دادم
قبول دارم زندگي سخت هست ، مسئوليت زندگي و خرج زندگي سخته ولي نبايد با اين تفکر از زير بار مسئوليت شونه خالي کني
حالا خودمو مثال ميزنم ! من يه زمان ميگفتم ازدواج چيه و اين حرفا ولي رفتم با دختر مورد علاقم ازدواج کردم . باور کن چه قبل ازدواج و چه بعدش حرف زياد شنيدم ولي پشمم نبود . اولش ميگفتم سخته ازدواج ولي الان ميگم کاش زودتر ازدواج ميکردم . ببين هزينه ها زياده گروني بيداد ميکنه ولي اين دليل نميشه !
باور کن من مجردي خودمو به زور ميشتم ولي الان ظرف ميشورم . مجرد که بودم ساعت 11 شب ميخوابدم ولي حالا بعضي از شبا به خاطر بچه تا صبح بيدارم . پوشک عوض میکنم شیشه درست میکنم در حد nba . ینی یه پا خونه دار شدم :| حرف گوش کن کتک خور خور ینی به تمام معنی واژه زذ رو معنی نمودم:|
در مورد 70 تومن رنگ مو و کيف و کشف و لباس که وظيفته که بخري هر طور شده . حالا اگه خانومت کارمند باشه و دستش تو جيب خودش باشه که کارت راحتتره وگرنه بايد هر طوري هست جور کني . حتماً نبايد خانومت بگه خودت بايد جور کني . خودم ديدم با يه ماشين نميشه رفتم واسه خانومم ماشين خريدم که راحت باشه در صورتي که خودش چيزي نگفت ولي من ديدم لازمه . ینی باید شهید بشی در راه زن و بچه و زندگی .
و در پايان بگم : نترس از ازدواج و هزينه ها و ... حرف مردم پشمتم نباشه . بي خيال باش و کار خودتو بکن . گور باباي حرف مردم و اینکه در موردت چی میگن و ...
ببخشيد بيانيه اي بسي طويل شد
موفق باشي
بابا اسي
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Macbeth
فوق العاده زیبا
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
من آخرش از دست تو میمیرم
بی تو میمیرم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 433 مهمان ها)