امیر یه دنیا ممنون بابت آلبوم فصل باران قربانی - من با کیفیت تخیلی داشتمش ولی الان با این کیفیت اصلا یه دنیای دیگه داره آلبوم واسه من
امیر یه دنیا ممنون بابت آلبوم فصل باران قربانی - من با کیفیت تخیلی داشتمش ولی الان با این کیفیت اصلا یه دنیای دیگه داره آلبوم واسه من
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دستش درد نکنه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
وقتی حکومت در اختیارش نیست نیروهای مسلح قوه قضاییه دادگاه ها سازمانهای مهم تبلیغاتی مثل صدا وسیما همه توسط افراد مخالف اداره میشن ، چاره ای نیس . کافیه بخواد یکم تند برخورد کنه نهایتش عین بنی صدر میندازنش بیرون . از اون طرف بدنه اجتماعی لازم رو برای حمایت از خودش نداره مردم دیگه دنبال دردسر نمیگردن. اگه هم بعضی وقتا حرف از نهاد فاسد میزنه از شجریان تعریف میکنه از ممنوع الفعالیت شدن انتقاد میکنه میخاد به مردم این نخ و پالسو بده که من *با اینا نیستم منو باهاشون یکی نکنید.قدرتشو داشتم این کارا رو انجام میدادم* این نشانه نفاق و دو رویی نیست. مارو به مرگ گفتن تا به تب راضی شیم. حکایت اینه.
بعدم نمونه بارز رودر رو شدن با اینا* میرحسین موسوی * الان کجاست ؟ چیکارش کردن؟ مگه مردم نمیگفتن موسوی دستگیر بشه ایران قیامت میشه!!!
حرفت درسته امیر قبول دارم ولی چاره ای نیست. تنها راه حل موجود اینه.
ویرایش توسط Navid : 02-24-2016 در ساعت 02:03 AM
روی پیشانی بختم خط به خط چین دیده امبسکه خود را در دل آیینـــــه غمگین دیده ام
مـو سپیدم مـو سپیدم مـــوسپیدم مــو سپیدگرگ باران دیده هستم، برف سنگین دیده ام
آه یک چشمم زلیخا آن یکی یعقوب شدحال یوسف را ببینـــم با کدامین دیده ام؟
آشنا هستی به چشمم صبر کن، قدری بخندیادم آمـد، مـن تـــــورا روز نخستین دیـــــده ام
بیستون دیشب به چشمم جاده ای هموار بودابن سیرین را خبــــر کن، خواب شیرین دیده ام ...
سید حمید رضا برقعی
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
محسن چی میگه
" خداحافظيِ تلخ "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 642 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 642 مهمان ها)