[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی دستت درد نکنه تجربه ای شد واسه سری بعد
هیستوری رو میلاد گفت پاک کن پاک کردم درست شد. دست هر دو تون درد نکنه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@+Milad16
میلاد من یه ساعت نوشتم چرا فونتش اینه و چون اشترم نمیخواست بزنه همینطوری زدم رفت ولی موقع ارسال سایته خراب شده قطع شد و نوشته هام پرید
یه کاری نکنید یه بنر بزنم کفه همتون ببره.ولی حجمش بالا میره
صحبت های توهین آمیز نماینده ارومیه بعد از پیروزی در انتخابات ، از تجاوز به نماینده قزوین در دستشویی تا توهین به زنان و رقبای انتخابات !!
قاضی پور با توهین به نامزدهایی که برای انتخابات اعلام حضور کردهبودند میگوید:«مملکت را به آسانی به دست نیاوردهایم که هر روباه و بچه و کره الاغی را بفرستیم آنجا. مجلس جای کره الاغ نیست! … مجلس جای زنان نیست؛ جای مردان است. بفرستید سرشان بلا بیاورند تا آبرویتان برود!؟
قاضی پور در اظهاراتی شنیع و خلاف شرع و عرف میگوید:« شیخ قدرت ا… علیخانی نماینده قزوین بود، قزوینی است، در مجلس همه از او میترسند به یکی از نمایندههای همشهری ما که قد کوتاهی هم داشت گفته بود بیا ببرمت یک شب مهمان من باش. یک روز رفته بودم جایی، گفتم شیخ کجاست؟ گفتند دستشویی، من هم رفتم دستشویی، دیدم همه جا را شسته و دستمال کاغذی گذاشته چون وسواس دارد، خم شد وضو بگیرد که […] بعد غش کرد افتاد روی زمین، در را باز کردم دیدم ۲۰ نفر به خاطر سر و صدای ما پشت در آمده اند. گفتم حاج آقا کمین زده بود کمین خورد!یک هفته به مجلس نیامد. بعد از یک هفته که مرا دید سر و صدا کرد و نمایندگان دورش جمع شدند. پهلویش را باز کرد گفت بیایید ببینید این فلان فلان شده چه بلایی سر من آورده است! ببینید کبود شده است. گفتم حاج آقا آن جای دیگرت را هم نشان بده! مجلس جای سوسول بازی نیست! به مجلس مرد بفرستید؛ حداقل کاری هم نکند آن یکی کار را بتواند بکند!
وی در ادامه با بیان اینکه من لهجه دارم و به لهجهام هم افتخار میکنم. گفت آنهایی که فارسی حرف میزنند چه […] ای خوردهاند تا به حال؟»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
فعلا منتظره یه کاره مشترک از دی جی دی سول و سینجول باشید.تا 1 ساعت دیگر.امان از بیکاری .پاشم برم دور دور بهتره
ولی نه اینو میزنم منتظر باشید
در حال حاضر 575 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 575 مهمان ها)