باز من را ببغل
باز من را بفریب
باز من را ببغل
باز من را بفریب
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
امیر عزیز پیغام خصوصی که فرستادم برات خوندی ؟ ممنون میشم جواب بدی
----
در ضمن در مورد این عکس و مقایسه ای که شده اصلا مقایسه درستی نیست
کلا تو اینستاگرام هر چقدر عکس ها و متن های مسخره و کلا جنبه فان پیج بیشتر باشه فالوور بیشتری هم میاره هر چند از فالوور هایی که خریداری میشه هم بگذریم
مثلا همین فریال قبلا چند اهنگ و ویدیو داده بود اصلا کسی نفهمید این شخص هم وجود داره ولی با پخش برنامه استیج اینقدر فالوور جمع شد . یه جو زودگذر هست و یکی دو هفته بعد پخش برنامه اصلا کسی از اینکه فریال کی بود و چی بود نمیکنه . همونطور که قبلا ارمیا و این اشخاص هم همین رویه بود واسشون . مسئله بعدی هم اینه که خیلی از این فالوورها اصلا طرفدار شخص نیستن . مثلا من خودم پیج این شخص فالوو کردم بیشتر به خاطر خوندن کامنت های فان مردم یا مثلا تتلو که متنفرم ازش ولی پیجش به خاطر خنده فالو کردم . ولی مثلا من طرفدار چاوشی و داریوش هستم ولی اصلا نمیدونم پیج اصلیشون چیه چون چند تا پیج پیدا کردم برای همین فالو نکردم . کلا تعداد فالوور بیانگر طرفدار بودن نیست . یه شخص ممکنه پیج خیلیا حتی اونایی که ازشون متنفر باشه رو هم فالو کنه ولی پیج افرادی که دوست داره رو فالو نکرده باشه به دلایل مختلف که مثلا اصلا اون شخص در اینستاگرام نیست یا فعالیتی نداره یا موارد دیگه
برای مثال شما پیج امثال بهنوش بختیاری ، سحر قریشی ، الناز شاکردوست ، فریبا نادری ، بهاره افشاری ( مثلا همین بهاره افشاری که پیج اینستاش میلیونیه رو برنامه دید درشب اورده بودن تو پیج دید در شب 99 درصد کامنت های مردم این بود که این بازیگر قحط بود ادم قحطی بود اوردید . کسی ازش خوشش نمیاد ) یا بازیگرای درجه سومی از این قبیل که کمتر کسی اینا رو به عنوان بازیگر قبول داره چه برسه بازیگر محبوب امار میلیونی فالوور داره ولی مثلا محبوب ترین بازیگرای ایران که تو کل ایران محبوبن مثه پرستویی ، شهاب حسینی ، علی نصیریان ، فرهاد اصلانی و ... امارشون یک دهم این اشخاص هم نمیشه . یا مثلا پیج همین فریال که دو ماه نیست شناخته شده از محبوب ترین خواننده های ایران مثه داریوش ، قمیشی و معین و ... بیشتره فالووراش .
تو خارج هم همینه مثلا پیج دی کاپریو + انجلینا جولی رو هم یک هشتم یکی مثه کیم کارداشیان هست! یا ادل پیجش یک هفتم نیکی میناژ فالوور داره
کلا خلاصه بگم که تو اینستا یا کلا این شبکه های مجازی بیشتر افراد درجه 2و 3 که عکس ها و مطالب مسخره میذارن بیشتر رو بورسن تا افرادی که تو جامعه بین همه اقشار محبوبن
ویرایش توسط troy123 : 03-03-2016 در ساعت 01:50 AM
تن جانم بسوزد بیقراری .....
دل من دل من دل منت کش من .........
در حال حاضر 311 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 311 مهمان ها)