نوشته اصلی توسط R A S O O L انصافا خوشگل بود ! بنده خدا داشت از تو کشو چیزی برمیداشت پاشو باز کرد منم چشمم رفت لای پاش دید دارم نگاه می کنم خندش گرفت اوه اوه اوه!!!! برو خدارو شکر کن نزده زیر گوشت
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Shahin اوه اوه اوه!!!! برو خدارو شکر کن نزده زیر گوشت نیشش رو تا بنا گوشش باز بود بزنه زیر گوشم ؟؟ حرفا میزنیا
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L انصافا خوشگل بود ! بنده خدا داشت از تو کشو چیزی برمیداشت پاشو باز کرد منم چشمم رفت لای پاش دید دارم نگاه می کنم خندش گرفت یعنی ریدم تو اون مغزت خب اون دلش بوده یه دست میبردی حداقل یه شماره میدادی خاک تو سر احمقت آبروی هرچه پسرو بردی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ حسرت بخور حل نمیشه
نوشته اصلی توسط R A S O O L نیشش رو تا بنا گوشش باز بود بزنه زیر گوشم ؟؟ حرفا میزنیا خب اخلاقش اینطوری بوده واسه من یه بار یه چیزی پیش اومد بدجور داشت سه میشد البته هیز بازی نبوداا ولی دختره قه قهه میزد همه داشتن نگاه میکردن بدجور
نوشته اصلی توسط Hadi یعنی ریدم تو اون مغزت خب اون دلش بوده یه دست میبردی حداقل یه شماره میدادی خاک تو سر احمقت آبروی هرچه پسرو بردی دیوص دو دقیقه قبلش داداشش هم اونجا بود بعدشم مطب دکتره یه منشی دیگه هم داره ! بعدشم حالا اون یه خنده کرد من باید پررو بازی دربیارم
نوشته اصلی توسط Hadi حسرت بخور حل نمیشه
نوشته اصلی توسط Shahin خب اخلاقش اینطوری بوده واسه من یه بار یه چیزی پیش اومد بدجور داشت سه میشد البته هیز بازی نبوداا ولی دختره قه قهه میزد همه داشتن نگاه میکردن بدجور نه باو بنده خدا دیگه یه خنده ای کرد منم ریدم به خودم وقتی دیدم نگام میکنه هول شدم اساسی
نوشته اصلی توسط Amir کسی می تونه اجرای زنده هنگامه رو ضبط کنه ؟؟ ساعت 10 ام شب !؟ الان میرم توی کارش !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 679 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 679 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن