شعرای سایه با صدای خودش ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
مداحی بسیار زیبای حمید علیمی
با ملودی آهنگ "مادر" محسن چاوشی
خيلى وقته تصميم دارم از فضاى مجاز براى مدتى دور شم و چه بهتر كه براى هميشه . درسته هميشه محبت اكثريت و ديدم و ممنونش هم هستم اما نميفهمم توهين هايى كه براى ، اندازه ريش ، لباس مشكى ، ماشين و رفتن سفر كارى و هزار جور اتفاق ديگه براى چيه ...
اين اتفاق رو خدارو شكر تو صفحات خودم كم ميبينم اما همون اندك ادمها هم كه دهان باز و مغز تهى هستن قلبت رو نشانه ميگيرن .... اميدوارم بعد تور امريكا به تصميمم جامه عمل بپوشونم و واقعا موسيقى تنها صفحه روشن زندگيم باشه و جهان مجازى خاموش يا حد اقل كم سو ... من نه فالور ميخرم نه لايك دوستاى من واقعه ايى هستن ... نه خريده ميشن نه فروخته ... من يك شبه يك ميليون و دو مليون نميشم چون اسمش روشه مجاز "
ديروز صفحه برادر خوب و هنرمندم پوريا حيدرى و ديدم و متاسف شدم از ادمهايى كه بخاطر يه برنامه سرگرم كننده كه اخر اخرش هيچ خبرى هم نيست چه الفاظ بى شانى نوشته بودن ... پوريا حيدرى يك هنرمند بى حاشيه كه فكر نميكنم كسى حتى نقطه منفى ازش ديده باشه ..
و خيلى از دوستانم واقعا مستحق اكرام هستن نه توهين ..
عزيزان من بخودمون بيايم ، ما وارث حافظ و مولانا ، شاملو و سهراب ، اين رسم ما نيست به مولا ...
ميدونم به خيلى از جوونا داره سخت ميگذره اما اين راه تخليه اتيش درون نيست .... من و ببخشيد اگه زياده گويى كردم اما ديدن صفحه دوست هنرمند با اخلاقم خونم و بجوش اورد .... درود به فرهنگ ايرانى كه نون و از زمين برميداشت ميبوسيد و ميزاشت كنار كه پا نخوره ...
این موزیکه چرا نیس دختر و پسر شجریان خوندن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 238 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 238 مهمان ها)