نوشته اصلی توسط troy123 سلام تک اهنگه اسمشم برقصا هست لینک اهنگ برقصا رو میشه بهم بدید. هرچی گشتم تو تاپیک پیدا نکردم. ممنونم
نوشته اصلی توسط Amir این برنامه هم تگ میزنه EZ CD Audio Converter ولی پلیرها قادر به خوندن تگ نیستن پلیر ها باید پیش رفت کنن !
نوشته اصلی توسط Hadi نسخه جدید خیلی بهتره ولی خب میگه با اون قبلیه راحت تره عادت کرده ترک عادت موجب مرض است . . .
نوشته اصلی توسط Saber پلیر ها باید پیش رفت کنن ! حالا تگ نباشه نمیشه در عوض فلک داره فلک بزن تو سیستم حجمشم کمتره
صابر آلبوم اجاق سرد وحید تاج رو بگیر گوش کن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Saber
نوشته اصلی توسط Hadi حالا تگ نباشه نمیشه در عوض فلک داره فلک بزن تو سیستم حجمشم کمتره یه ماه پیش رفتم هارد 2 TB خریدم 400 تومن ! من مرض عادت به آیتونز گرفتم نمی تونم ترک کنم ! برنامه آیتونز flac پخش نمی کنه !
ویرایش توسط Saber : 03-24-2016 در ساعت 12:41 AM
نوشته اصلی توسط Hadi اون پارتی میکس اختصاصی رو بزن بابا کدوم
نوشته اصلی توسط Saber یه ماه پیش رفتم هارد 2 TB خردیدم 400 تومن ! من مرض عادت به آیتونز گرفتم نمی تونم ترک کنم ! برنامه آیتونز flac پخش نمی کنه ! چی هست ؟ Segate گرفتی ؟ عکسشو بذار ....صدا نمیده ...؟ سرعت خوندنش خوبه 2 ترابایت سنگین نیست؟ چی خوبه ؟ چقدر سوال شد
نوشته اصلی توسط D.SOL کدوم بابا همون لیلافروهر و شمائی زاده و دختر آبادانی سندی و حمیده طوفان و ازین جور چیزا ن جدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن