اینم یکی از سروده های عالیجناب
بخند به روی دنیا ,دنیا به روت بخنده
بذار که رنج و غصه بار سفر ببنده
تو تنها نیستی خدا یارته , اون مهربونه نگاهدارته
درد رو دوا میکنه ,معجزه ها میکنه , نخور غصه عزیزم ببین چه ها میکنه .
اینم یکی از سروده های عالیجناب
بخند به روی دنیا ,دنیا به روت بخنده
بذار که رنج و غصه بار سفر ببنده
تو تنها نیستی خدا یارته , اون مهربونه نگاهدارته
درد رو دوا میکنه ,معجزه ها میکنه , نخور غصه عزیزم ببین چه ها میکنه .
هادی تو پاکروان و استاد وارطان و جهان گیر را به خاک سیاه نشاندی ولی نتوانستی با کمک او ویدئوی مهستی را ضبط کنی .
هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا همون جوری که تو دوست داری من خیس خیسمو داره بارون میادبی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو میخوادمن عاشقت بودم باور نمیکنم فراموشت شده منو به این زودیهوا دو نفرست دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقش بودیهوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا دو نفرست قصه همون روزا با تو تو این هوا جون میده راه بریمن با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریمهوا همون جوری که تو دوست داری من خیس خیسمو داره بارون میادبی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو میخوادمن عاشقت بودم باور نمیکنم فراموشت شده منو به این زودیهوا دو نفرست دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقش بودیهوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدنهوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق منهوا دو نفرست قصه همون روزا با تو تو این هوا جون میده راه برهمن با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریم
موزن دیوث په راک رو کی میخواد بده بیرون ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)