هی تو عشق منی
هی تو عمر منی
نری دلمو بشکنی
تو عشق مهربون
اگه بری میمیرم پیشم بمون
تو شدی واسه من آروم جون ...
هی تو عشق منی
هی تو عمر منی
نری دلمو بشکنی
تو عشق مهربون
اگه بری میمیرم پیشم بمون
تو شدی واسه من آروم جون ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خسته نباشی قهرمان خدا قوت پهلوان
گفته بودم نرو پا رو قلبم نزار
گفته بودم به این زودیا کم نیار
اما رفتی و نموندی دل بدجوری سوزوندی
چه ساده زدی زیرش زدی عهدتو شکوندی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
غول نرم افزاری رو ببین مسخره بازی هم بلد نیست دربیاره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
صدف طاهریان
قربون اون اندامت
آره قربون اندامش ولی الان دارن حسرتشو میخورن که ایرانو ترک کردن ..
چون بیشتر آدمای معروف که ممنوع الکار بودن ..
تک تک دارن میان صدا و سیما ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل تی وی هم شده موزیک ..
از برنامه رشید پور بگیر برو تا رامبد و مدیری و شب کوک و ...
حتی خود اخبار هم 24 ساعت داره از خواننده ها و موزیک میگه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر رو بکشین بیرون از اینستاگرام بی زحمت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 387 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 387 مهمان ها)