سینجول 12 میمون فصل دوم
یعنی کیو به گا داد تو واکینگ دد
توجه کردین همه فیلمهای اسکار اومد بلوری غیر از این
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل فیلم و سریال دیدن نیستم ولی این سریالو دیدم . هیچی نداره فقط آب گرفته . حسن فتحی کارگردان خوبیه ولی رفته دنبال سوژه تکراری آبکی . زمانه رو ساخت گروه هفت آهنگ داد گرفت ، بازم رفت دنبال همچین سوژه تکراری ...
حداقل تو این سالها سریال از تیلفیزیون زیاد پخش شده و هر کی یه بار ببینه میفهمه خوبه یا نه !! حالا ما هم یه چند سالی جلوتر بودیم از شماها سریال بیشتر دیدم از تیلفیزیون تجربمون بیشتره سلیقه ها متفاوته ...
نت رو جدی نگیر . اسمش روشه فضای مجازی . مجاز !! ماشالا ما ایرانیا رکورد زدیم تل اینستا و ... زمان ما ( پارینه سنگی ینی زمانی که همسندو سال شماها بودیم ) این چیزا نبود جوونا تنها عشقشون دختر بازی بود گوشی کالایی لوکس بود و ... سرتو درد نیارم پسریم فضای مجازی رو جدی نگیر زودگذره تموم میشه . مهم زندگیه ...
اون قسمت اومدن محدود به این سایت جالب بود
در پایان : ما نمیتونیم به نظر هم احترام بزاریم سریع حمله و فحش و ... رکورد جهانی دست ماست در این زمینه
اسی جون !
بحث سر سریالش نیست من سریالش رو از قسمت 15 دیگه دنبال نکردم کلا از این ژانر ها خوشم نمیاد تا وقتی کارهای شاخ خارجی هست دیگه اینا حرفی واسه گفتن ندارن !
در مورد آهنگه ! آهنگ وقتی شعر شاخ و ملودی خوب و لحن خوب و تنظیم قابل قبول داره حقش نیست اینجوری بکوبنش الیته اونجوری که من دیدم 90 درصد پسندیدن همونجور که گفتم تعداد انگشت شمار محدود به این تاپیک و این سایت هستن که اونا هم نظرشون محترمه !
به نظرم بهتر بود بیان بگن : " خوشمون نیومد " تا اینکه بگن آهنگ بد بوده . چون آهنگ تو سبک خودش قابل قبول بود
اگر چه لطیفی و زیبالقایی
به جان بقا رو ز جان هوایی
هوا گاه سردست و گه گرم و سوزان
وفا زو چه جویی ببین بیوفایی
بدن را قفس دان و جان مرغ پران
قفس حاضر آمد تو جانا کجایی
در آفاق گردون زمانی پریدی
گذشتی بدان شه که او را سزایی
جهان چون تو مرغی ندید و نبیند
که هم فوق بامی و هم در سرایی
گهی پا زنی بر سر تاجداران
گهی درروی در پلاس گدایی
گهی آفتابی بتابی جهان را
گهی همچو برقی زمانی نپایی
ممر جان فضولی نباشه اون شخصی که میخواستی باهاش همکاری کنی اسمش صالح بود؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : 04-05-2016 در ساعت 10:14 AM
در حال حاضر 631 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 631 مهمان ها)