نوشته اصلی توسط ehsan1361 اصن مامانی در کار نبود دو تا بچه بودن کیک درست کردن بعد باباهه وارد خونه شد یهو گفتم میخواد سورپرایز کنن واسه جشن تولدش قطع شد شعار تولید داخلی اومد بچه ها تولید داخلی بودن.. تولید کمر مرده بودن
نوشته اصلی توسط Chavosh این فیلمی که میگم همینا تولید کردن دیگه نکنه اون رسانه اوج بود چی بود .. اونا ساختن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اصن مامانی در کار نبود دو تا بچه بودن کیک درست کردن بعد باباهه وارد خونه شد یهو گفتم میخواد سورپرایز کنن واسه جشن تولدش قطع شد شعار تولید داخلی اومد من دفه اول دیدم با اینکه از اول دیدم شک کردم گفتم نکنه ناقص دیدم اولش یه چیزی بوده حتما ولی باز چن بار دیگه ام دیدم همونه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بچه ها تولید داخلی بودن.. تولید کمر مرده بودن آی ای آی دیگه زیاد شد
امیر سریع زدی ترکوندی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نکنه اون رسانه اوج بود چی بود .. اونا ساختن نه اونا بادیگاردو ساختن اینقد این روزا همه شبکه ها دارن پخش میکنن با این قاطی کردی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آی ای آی دیگه زیاد شد تولید داخلی ابله نماد سازی کردن .. دارم الی رو روشن میکنم که منظورشون از تولید داخل چیه.. با توجه به داستانی که شما میگین چیز دیگه نبوده
نوشته اصلی توسط Chavosh من دفه اول دیدم با اینکه از اول دیدم شک کردم گفتم نکنه ناقص دیدم اولش یه چیزی بوده حتما ولی باز چن بار دیگه ام دیدم همونه با خانوم نشسته بودیم آخرش یه نگاه بهم کردیم و من مطابق معمول کف اتاق بودم
اقا یه چیز دیگه نکنه در مقابله با این قضیه ازدواج با دخترای روسی ساختن در لایه های زیرن گفتن نرین زن روسی بگیرین
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تولید داخلی ابله نماد سازی کردن .. دارم الی رو روشن میکنم که منظورشون از تولید داخل چیه.. با توجه به داستانی که شما میگین چیز دیگه نبوده بی تلبیت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 638 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 638 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن