یه مشت جماعت مفت خور ریختن اینجاالبته بلانسبت بعضیا که حتی 1000 تومنم بابت یه آلبوم که 50 تومن قیمت داره نمیدن
زیاد دادی دهنشون پرو شدن البته بلانسبت بعضیا
به جان خودم من روم نمیشه بگم پسورد بفرست
یه مشت جماعت مفت خور ریختن اینجاالبته بلانسبت بعضیا که حتی 1000 تومنم بابت یه آلبوم که 50 تومن قیمت داره نمیدن
زیاد دادی دهنشون پرو شدن البته بلانسبت بعضیا
به جان خودم من روم نمیشه بگم پسورد بفرست
نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم ...
ویرایش توسط Milik : 04-07-2016 در ساعت 12:23 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)